Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα πάρει ο Μαρινάκης παίκτη από τον ΠΑΟ; - Γελάει ο κόσμος με το... σκάουτινγκ στον Κουρμπέλη
| 2018-01-15 21:26:00

Θα πάρει ο Μαρινάκης παίκτη από τον ΠΑΟ; - Γελάει ο κόσμος με το... σκάουτινγκ στον Κουρμπέλη

Sportdog Team
Θα πάρει ο Μαρινάκης παίκτη από τον ΠΑΟ; - Γελάει ο κόσμος με το... σκάουτινγκ στον Κουρμπέλη

Η απάντηση στις τρελές φήμες και μια πικρή αλήθεια.

Σα... βόμβα έσκασε το αγγλικό δημοσίευμα σχετικά με την πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Νίκλας Χουλτ, η προσφυγή του οποίου ακόμα δεν εκδικάστηκε και έτσι η προσπάθεια του να φύγει από τον Παναθηναϊκό, παραμένει στον αέρα.

Προφανώς και το «μπάσιμο» της ομάδας που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη για παίκτη του Παναθηναϊκού προκάλεσε πολλές συζητήσεις, ωστόσο σύμφωνα με όσα έμαθε το sportdog.gr, η είδηση δεν προέκυψε από τους Άγγλους, αλλά από την ίδια την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ίσως και για να πιέσει την κατάσταση.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ όντως ψάχνει για αριστερό μπακ, όχι όμως στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Νίκλας Χουλτ και γι' αυτό δεν έχουν… ψαχτεί πολύ σοβαρά για τον άσο του Παναθηναϊκού. Αν προκύψει πρόταση, αυτή δεν θα ξεπερνάει τις 200-300.000 ευρώ, αν και ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να μείνει ελεύθερος.

Άλλωστε, ο Σουηδός έχει προτάσεις από την Αγγλία, αλλά όχι στα χρήματα που θέλει και γι' αυτό ακόμα αναζητάει στην αγορά κάτι καλύτερο…

Η αλήθεια για Κουμπέλη 

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς όπως φαίνεται, είναι ο μοναδικός παίκτης από το ρόστερ που μπορεί να πωληθεί και να φέρει «σοβαρά» χρήματα στα ταμεία, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το φημολογούμενο φλερτ της Άιντραχτ, η γερμανική ομάδα μάλλον δε θα πρέπει να... ενθουσιάστηκε από την απόδοση του παίκτη στη Λιβαδειά, όπου γενικά όλοι οι παίκτες του Τριφυλλιού είχαν απογοητευτική εμφάνιση. 

Εξάλλου, είναι γεγονός πως όλες οι σοβαρές ομάδες κάνουν scouting μέχρι τον Νοέμβριο, για να κάνουν μεταγραφή τον Γενάρη, οπότε πολύ δύσκολα μπορεί να προχωρήσει τώρα το συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο. Ακόμα, δηλαδή, και να αρέσει στη γερμανική ομάδα ο Δημήτρης Κουρμπέλης το τσεκάρισμα αναμένεται να συνεχιστεί ενόψει καλοκαιριού πλέον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags