Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Μιραλάς; Αυτός «τρέλανε» και πάλι όλο το Καραϊσκάκη - Ποιον «τελειώνει» ο Γκαρσία
| 2018-01-15 22:11:00

Ποιος Μιραλάς; Αυτός «τρέλανε» και πάλι όλο το Καραϊσκάκη - Ποιον «τελειώνει» ο Γκαρσία

Sportdog Team
Ποιος Μιραλάς; Αυτός «τρέλανε» και πάλι όλο το Καραϊσκάκη - Ποιον «τελειώνει» ο Γκαρσία

Οι... παπάδες ξένου άσου και το "μήνυμα" του Καταλανού. 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, ωστόσο νίκησε άνετα τη Λαμία 2-0, πήρε το τρίποντο που τον επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, κυρίως λόγω της συνεργασίας των Μιραλάς Μάριν και Φορτούνη.

Ο Βέλγος άσος ήταν σε κακή μέρα, ο Φορτούνης πήρε προσπάθειες αλλά δεν του βγήκαν, με εξαίρεση φυσικά την εξαιρετική κάθετη στο 1-0, ωστόσο ο Γερμανός έκανε… παπάδες. Σχεδόν όλες οι επιθέσεις περνούσαν από τα πόδια του, ενώ έδειξε διάθεση και δεν σταμάτησε να τρέχει και να κυνηγάει τις φάσεις ακόμα και μαρκάροντας (!!!) από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Μάριν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κάνει διαδοχικά καλά ματς, ενώ σίγουρα η διάθεση που έδειξε κόντρα στη Λαμία, αποτελεί και ένα… μήνυμα στον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής δεν είχε αποφασίσει αν θα του δώσει φανέλα βασικού.

Μήνυμα όμως, όσον αφορά την συνέχεια, έστειλα μάλλον και ο Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος παρότι δεν είχε στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Σισέ, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής λίγη ώρα πριν το ματς τον Βούκοβιτς, ώστε να έχει στον πάγκο τον νεαρό Νικολάου και να ξεκινήσει τους Ένγκελς -  Μποτία.

Η κατάσταση για τον Σέρβο λοιπόν παραμένει δύσκολη και με τον νέο προπονητή, παρότι ο ίδιος με δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες, είχε κατηγορήσει τον Τάκη Λεμονή για τη... μόνιμη παρουσία του στην εξέδρα.

Θυμίζει όντως Βαλβέρδε!

Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία μπορεί να μην εντυπωσιάσει, ωστόσο όπως δήλωσε και ο Γκαρσία αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, αυτό που πρόλαβε να αλλάξει σχετικά με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του κόντρα σε Λάρισα και Πλατανιά, ήταν η πίεση ψηλά.

Ο Καταλανός κόουτς είδε τους παίκτες να τρέχουν μέχρι το τέλος του ματς και να πιέζουν έως την αντίπαλη περιοχή, στοιχείο στο οποίο δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις.

Ο Γκαρσία όντως έχει διαπιστώσει πως ο Ολυμπιακός έχει αμυντικά προβλήματα, ωστόσο θεωρεί πως εάν οι παίκτες του τρέχουν και πιέζουν τον αντίπαλο ψηλά, τότε και θα λιγότερες φάσεις θα… τρώνε και πιο εύκολα θα βγαίνουν στην επίθεση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags