Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάριν: «Αυτά άλλαξε ήδη στον Ολυμπιακό ο Γκαρσία» - Ατάκες για Μιραλάς και ΑΕΚ
| 2018-01-15 22:56:00

Μάριν: «Αυτά άλλαξε ήδη στον Ολυμπιακό ο Γκαρσία» - Ατάκες για Μιραλάς και ΑΕΚ

Sportdog Team
Μάριν: «Αυτά άλλαξε ήδη στον Ολυμπιακό ο Γκαρσία» - Ατάκες για Μιραλάς και ΑΕΚ

"Εκδίκηση" από την Ένωση θέλει ο άσος των Πειραιωτών.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία, στην οποία ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 και έτσι βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, ήταν ο Μάρκο Μάριν.

Ο Γερμανός άσος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο Καραϊσκάκη, κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, και μετά το τέλος της στις δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Όσκαρ Γκαρσία, στον Κέβιν Μιραλάς, αλλά και στα παιχνίδια του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου όπως τόνισε ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που κερδίσαμε. Το γεγονός ότι σκόραρα το κάνει ακόμα καλύτερο. Συνεχίζουμε να είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πώς είναι να συνεργάζεται με παίκτες όπως είναι ο Μιραλάς, τόνισε:

«Είναι πάρα πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι με τέτοιους παίκτες, όπως είναι ο Μιραλάς. Θα μας βοηθήσει πολύ. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Για τον Όσκαρ Γκαρθία ανέφερε:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας τα οποία πηγαίνουν πολύ καλά, όπως το να πρεσάρουμε ψηλά. Καλύτερο παράδειγμα είναι το δεύτερο γκολ που σημειώσαμε σήμερα. Έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε, όπως το να πατάμε καλύτερα στην αντίπαλη περιοχή, όμως αυτά θα έρθουν σταδιακά».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου, που έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με την ΑΕΚ, δήλωσε:

«Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά τα παιχνίδια. Πέρυσι δεν τα πήγαμε καλά στα παιχνίδια με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, και φέτος θέλουμε να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags