Facebook Pixel Ο... πανικός στην ΑΕΚ με Βράνιες και ο... Ολυμπιακός - Sportdog.gr
| 2018-01-16 12:30:00

Πανικός με Βράνιες τις τελευταίες ώρες - Τα λεφτά στο τραπέζι, ο μεγαλομάνατζερ και ο... Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Πανικός με Βράνιες τις τελευταίες ώρες - Τα λεφτά στο τραπέζι, ο μεγαλομάνατζερ και ο... Ολυμπιακός!

Καυτό παρασκήνιο με τον Βόσνιο, παίζεται χοντρό παιχνίδι.

Το πιο «καυτό» όνομα της επικαιρότητας στην ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητα ο Όγκνιεν Βράνιες και το «πρέσινγκ» που υπάρχει από την πλευρά της Άντερλεχτ για να τον αποκτήσει τώρα τον Γενάρη.

Οι Βέλγοι πιέζουν την Ένωση για το deal, προσφέροντας 250.000 ευρώ για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν αφοράς για το καλοκαίρι 1,4 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν σε δύο δόσεις.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, πάντως, δεν έχουν «συγκινηθεί» με την πρόταση της Άντερλεχτ, η οποία είναι πολύ μακριά από τις αξιώσεις της διοίκησης.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι, που υπήρχε «ζεστό» ενδιαφέρον από την Αγγλία, η ΑΕΚ είχε ορίσει την τιμή πώλησης του παίκτη στα 5 εκατ. ευρώ. Οπότε θεωρείται πολύ δύσκολο η Ένωση να συζητήσει την παρούσα προσφορά της Άντερλεχτ, ακόμα κι αν αυτή τη ανέβει στα 2,5 εκατ. ευρώ, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Πάντως, από την όλη ιστορία ο πιο «κερδισμένος» φαίνεται πως βγαίνει ο ίδιος ο Βράνιες, καθώς από τη μία ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και από την άλλη αποκτάει δικαίωμα για να διεκδικήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο από την ΑΕΚ, αν και εφόσον μπει σε συζητήσεις για νέα συνεργασία. Εξάλλου, λέγεται ότι η Άντερλεχτ του προσφέρει σχεδόν τα διπλά χρήματα απ’ αυτά που παίρνει τώρα στην Ελλάδα (250.000 ευρώ).  

Όσον αφορά τον μεγαλομάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ που κινεί τα νήματα στη συγκεκριμένη υπόθεση και λέγεται ότι μπορεί να βγάλει εις πέρας το deal, όντως έχει προνομιακές σχέσεις με την Άντερλεχτ, καθώς διατηρεί εξαιρετική επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Φαν Χόλσμπεεκ, ωστόσο η τελευταία αλλαγή ιδιοκτησίας τον φέρνει σε «κόντρα» με τη διοίκηση των Βέλγων.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών «πάγωσαν» λόγω του πελάτη του Μότζι Μπαγιάτ, Σίλβιο Προτό, με τον οποίο υπήρξε σφοδρή σύγκρουση το καλοκαίρι, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να πάει στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, όταν πρόκεται για ένα deal εκατομμυρίων όλα μπορεί να «ξεχαστούν», ωστόσο είναι ένα δεδομένο που μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στις εξελίξεις και σίγουρα αποδεικνύει ότι δεν είναι και τόσο… θετικό ότι στην υπόθεση του Βράνιες εμπλέκεται ο συγκεκριμένος ατζέντης… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags