Facebook Pixel Μπουρλότο από Κουτρουμπή: Τα χώνει δημόσια στον Ουζουνίδη - Sportdog.gr
| 2018-01-16 15:45:00

Μπουρλότο Κουτρουμπή: Σε ποιον τα χώνει δημόσια - Εκεί έγινε το απίστευτο ξέσπασμα Ουζουνίδη!

Sportdog Team
Μπουρλότο Κουτρουμπή: Σε ποιον τα χώνει δημόσια - Εκεί έγινε το απίστευτο ξέσπασμα Ουζουνίδη!

Πού πήρε «φωτιά» ο προπονητής του Παναθηναϊκού;

H κατάσταση στον Παναθηναϊκό παραμένει οριακή από όλες τις απόψεις και ειδικά μετά το τελευταίο ξέσπασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό το κλίμα στην ομάδα μοιάζει πιο βαρύ από ποτέ.

Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να εξαντλείται από την κατάσταση που βιώνει στον σύλλογο και πλέον αφορά ξεκάθαρα και το αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από τα υπόλοιπα προβλήματα του συλλόγου.

Μάλιστα, είναι τέτοια η ψυχολογία του προπονητή του Τριφυλλιού μετά το κάζο στη Λιβαδειά που κυκλοφορούν διάφορα απίστευτα σενάρια σχετικά με τον τρόπο που αντέδρασε μετά την ήττα αλλά κυρίως για τον… τόπο που έλαβε χώρα η απίστευτη έκρηξή του.

Όπως λέγεται, μόνο σίγουρο δεν είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέσπασε στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ φήμες αναφέρουν ότι μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να… τρελάθηκε κατά την επιστροφή της ομάδας προς την Αθήνα. Κάποιες «κακές γλώσσες» αναρωτιούνται επίσης αν η έκρηξη του Μαρίνου Ουζουνίδη έγινε εν κινήσει ή σε… στάση στο γυρισμό!

Την ίδια στιγμή, πάντα στην επικαιρότητα παραμένει για τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος επανήλθε στο προσκήνιο με νέο, καυστικό ποστάρισμα, μέσω του οποίου καλούσε τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν με τον «ηθοποιό».

Πολλοί απόρησαν, βεβαίως, με τη συγκεκριμένη αναφορά του Έλληνα στόπερ, ωστόσο με βάση τη λογική είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης αποκαλεί «ηθοποιό» προφανώς τον άνθρωπο που τον «τελείωσε» από τους Πράσινους κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags