Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ανατροπή με Μολέντο! Τρέλανε κόσμο και τους έβαλε όλους να τρέχουν
| 2018-01-17 19:24:00

Απίστευτη ανατροπή με Μολέντο! Τρέλανε κόσμο και τους έβαλε όλους να τρέχουν

Sportdog Team
Απίστευτη ανατροπή με Μολέντο! Τρέλανε κόσμο και τους έβαλε όλους να τρέχουν

Τι αποφάσισε ο Βραζιλιάνος για το μέλλον του…

Σε ένα απίστευτο σήριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της μεταγραφής του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος φαίνεται πως αλλάζει άποψη σχετικά με την επόμενη ομάδα του, από… μέρα σε μέρα.

Ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό από το βράδυ της Τρίτης και περίμενε απλά το «οκ» του παίκτη για να κλείσει το deal, ωστόσο αυτό δεν έχει υπάρξει ακόμα, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο παίκτης έχει αλλάξει άποψη!

Ο Μολέντο δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, στο οποίο και θα τέλειωσε οριστικά η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ (βρίσκεται στα γραφεία ο Μίχελ!), ενώ σε επικοινωνία που είχε με τους Πράσινους, έριξε την… ΒΟΜΒΑ!

Ο Βραζιλιάνος τους ενημέρωσε πως δεν συζητάει πλέον καμία πρόταση ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από άλλη ελληνική ομάδα και ότι θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ.

Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία προφανώς θα είναι… καταστροφική για τον Παναθηναϊκό, καθώς θα χάσει τον παίκτη έναντι ελαχίστων χρημάτων, τη στιγμή που εκτός του ΠΑΟΚ, φαίνεται να έχουν μπει στο «κόλπο» τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός παρά τις διαψεύσεις των δύο ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags