Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι ΑΕΚτζήδες έπεσαν μέσα για Μελισσανίδη - Τί ζήτησαν από «τίγρη»; (ΦΩΤΟ)
| 2018-01-17 22:35:00

Οι ΑΕΚτζήδες έπεσαν μέσα για Μελισσανίδη - Τί ζήτησαν από «τίγρη»; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οι ΑΕΚτζήδες έπεσαν μέσα για Μελισσανίδη - Τί ζήτησαν από «τίγρη»; (ΦΩΤΟ)

Αυτόν τον απόηχο άφησε το θέμα Βράνιες.

Η αδικαιολόγητη απουσία του Όγκνιεν Βράνιες από την προπόνηση μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην επικαιρότητα της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός έδειξε δυσαρέσκεια για την απόρριψη της πρότασης της Άντερλεχτ από την Ένωση, το απόγευμα όμως έδειξε μεταμέλεια. Συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται γνα πωληθεί στη βέλγικη ομάδα ακόμα και με βελτιωμένη πρόταση.

Με την κίνηση του «τίγρη» συμφωνεί το η πλειοψηφία των αναγνωστών που συμμετείχαν σε ψηφοφορία του sportdog.gr για το θέμα του 28χρονου στόπερ.

65 % των συμμετεχόντων υποστηρίζει, ότι ο ηγέτης της ΑΕΚ πρέπει να τον κρατήσει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Το 15% τον... δίνει στην Άντερλεχτ με την παρούσα πρόταση, το 12% ζητά να ικανοποιηθεί οικονομικά ο παίκτης.

 

Ένα άλλο ενδιαφέρον εύρημα της ψηφοφορίας αφορά την ενίσχυση της ΑΕΚ. Το 86% υποστηρίζει, ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν, ακόμα και με την επιστροφή του Βράνιες στις προπονήσεις, η Ένωση πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση νέου κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags