Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αυτά είναι μαλ@@@ - Γι’ αυτό δεν πήγε στην προπόνηση ο Βράνιες»!
| 2018-01-18 10:57:00

«Αυτά είναι μαλ@@@ - Γι’ αυτό δεν πήγε στην προπόνηση ο Βράνιες»!

Sportdog Team
«Αυτά είναι μαλ@@@ - Γι’ αυτό δεν πήγε στην προπόνηση ο Βράνιες»!

Τα... γυρνάει ο μάνατζερ του Βόσνιου στόπερ.

Μπορεί η ΑΕΚ να ενημέρωσε ότι η απουσία του Όγκνιεν Βράνιες από την χθεσινή προπόνηση ήταν αδικαιολόγητη, όμως ο μάνατζερ του Βόσνιου τα διέψευσε, λέγοντας ότι ο πελάτης του δεν πήγε στα Σπάτα γιατί ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του!

«Ξέρω ότι με καλείτε για τον Βράνιες, αλλά δεν μπορώ να κάνω το παραμικρό σχόλιο», ανέφερε αρχικά στην "Live Sport" κι όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με την ΑΕΚ, απάντησε: 

«Όχι, γιατί να το κάνω; Δεν υπάρχει λόγος. Μιλήσαμε πρόσφατα για το συμβόλαιο. Ήρθε μία πρόταση, απορρίφθηκε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε». 

Όσο για την αδικαιολόγητη απουσία του Βράνιες από την προπόνηση, είπε: «Τι είναι αυτά που λέτε; Αυτά είναι μαλ@@@! Ο Βράνιες ήταν άρρωστος και γι' αυτό δεν πήγε στην προπόνηση. Με έχουν πάρει κι άλλοι συνάδελφοί σας. Ό,τι έχει γράψει ο ελληνικός Τύπος είναι μπούρδες! Ο Όγκνιεν ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του». 

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν φρόντισε ο παίκτης να ενημερώσει την ΑΕΚ, είπε ότι: «Ποιος σας το είπε αυτό; Μίλησαν μαζί του χθες, μίλησαν και σήμερα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags