Facebook Pixel Διπλό «χαστούκι» στον Παναθηναϊκό μετά το ΣΟΚ με Μολέντο - Sportdog.gr
| 2018-01-18 12:42:00

Διπλό «χαστούκι» μετά το ΣΟΚ με Μολέντο - Σφίγγουν τη θηλιά Κουρμπέλης και Χουλτ

Sportdog Team
Διπλό «χαστούκι» μετά το ΣΟΚ με Μολέντο - Σφίγγουν τη θηλιά Κουρμπέλης και Χουλτ

Μεγάλοι μπελάδες στο Τριφύλλι, έρχονται νέες κατραπακιές. 

Μετά το «ναυάγιο», όπως όλα δείχνουν, στην υπόθεση Μολέντο, με τον Βραζιλιάνο να μη καταλήγει τελικά στον ΠΑΟΚ που απέσυρε το ενδιαφέρον του και τον Παναθηναϊκό να μην παίρνει τα απαραίτητα χρήματα που είχε συμφωνήσει με τον Δικέφαλο, οι Πράσινοι είναι αναγκασμένοι πλέον να στραφούν στις άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να φέρουν έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Στο Τριφύλλι εκτιμούν ότι ένας παίκτης που έχει τη δυνατότητα να φέρει καλή πρόταση είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έχει αλλάξει ατζέντη και περιμένει να έρθει προσφορά από τη γειτονική Ιταλία.

Πάντως, τα όσα γράφονται τελευταία για Μπολόνια, Τζένοα, Αταλάντα και εσχάτως για τη Φιορεντίνα, δε φαίνεται να έχουν βάση, καθώς δεν προκύπτει να υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον, ενώ η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ακόμα κι αν προκύψει κάποια πρόταση για τον Έλληνα άσο δε θα καλύπτει σε καμία περίπτωση τα «θέλω» των ανθρώπων του συλλόγου.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να ελπίζουν σε πώληση του Νίκλας Χουλτ, αλλά ούτε στην περίπτωση του Σουηδού μπακ, τα μηνύματα που έρχονται είναι αισιόδοξα, μιας και τα όσα γράφονται για την Άντερλεχτ δε φαίνεται πως έχουν βάση.

Οι Βέλγοι όντως αναζητούν αριστερό μπακ, αλλά ο άσος του Παναθηναϊκού, παρόλο που είναι φθηνός, δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της λίστας τους. Εξάλλου, όσον αφορά την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ ενδεχομένως να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις από τη Δευτέρα, όταν και εκδικάζεται η προσφυγή του.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, δεν υπάρχει φως στο τούνελ προς το παρόν για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά το θέμα των πωλήσεων, κάτι που δεν αποκλείεται να βάλει σε μεγάλους μπελάδες τους Πράσινους το αμέσως προσεχές διάστημα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags