Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Ουζουνίδη: «Ας μας σκοτώσουν – Ό,τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει» - Αποκαλύψεις φωτιά!
| 2018-01-18 16:28:00

Ξέσπασμα Ουζουνίδη: «Ας μας σκοτώσουν – Ό,τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει» - Αποκαλύψεις φωτιά!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ουζουνίδη: «Ας μας σκοτώσουν – Ό,τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει» - Αποκαλύψεις φωτιά!

Τι είπε για μεταγραφές, επενδυτή και Διαμαντόπουλο.

Αποκαλυπτικός για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος στη συνέντευξή του στη Nova μίλησε για την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, τις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει ακόμα, τις επαφές που δεν έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τις σχέσεις του με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και φυσικά για το πώς θα βγει η φετινή σεζόν.

Μάλιστα, με αφορμή τις σχέσεις του (σ.σ. είναι ο μάνατζέρ του) με τον Διαμαντόπουλο, τόνισε πως είναι «ό,τι πιο ηλίθιο έχει ακούσει», ενώ αφού επανέλαβε πως δεν έχει κάποια επαφή με τον Αλαφούζο, σημείωσε πως όλες οι συννενοήσεις μαζί του γίνονται μέσω του Τουμαζάτου.

Παράλληλα, όσον αφορά την φετινή σεζόν και το δικό του μέλλον στην ομάδα, τόνισε: «Δεν ήρθα να σώσω τις ηλιθιότητες των προηγούμενων χρόνων, αλλά είδατε τι συμβαίνει τους τέσσερις τελευταίους μήνες. Δεν υπάρχει χειρότερο να σε σκοτώνουν σιγά – σιγά. Καλύτερα να μας σκοτώσουν μια και έξω.

Αν δεν εμφανιστεί κάποιος δεν ξέρω τι θα γίνει. Φέτος η χρονιά θα βγει, από εκεί και πέρα δεν ξέρω»!


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την αντίδρασή του στο ματς με τον Λεβαδειακό: «Πολλές φορές είναι μαζεμένα. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ γιατί ήμασταν επιπόλαιοι και δεχθήκαμε χαζά γκολ που χαλάσαμε την προσπάθεια. Όταν είναι κάτι επαναλαμβανόμενο δεν είναι τυχαίο. Δεν παίζουμε άσχημα στα τελευταία παιχνίδια, μας έλειπε στη Λιβαδειά η συγκέντρωση στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο αντίπαλος δεν θα έχει σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ που είχε αρκετές αλλαγές. Μας ενδιαφέρει να μπούμε να παίξουμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για εκείνο με την Κέρκυρα: «Θέλουμε μία νίκη. Όταν δεν κερδίζεις εκτός έδρας πολλά παιχνίδια είναι φυσιολογικό να έχεις άγχος. Παρά τα προβλήματα είμαστε Παναθηναϊκός. Μία νίκη θα άλλαζε πολλά. Δεν παίζουμε άσχημα στα τελευταία παιχνίδια. Δεν φτάνει όμως αυτό για να κερδίσεις εκτός έδρας. Σε ορισμένες στιγμές υπάρχει έλλειμα προσωπικότητας σαν ομάδα. Όσο περνάνε αυτά τα παιχνίδια εκτός έδρας και δεν κερδίζεις τόσο μεγαλύτερο γίνεται το βάρος».

Για την απόκτηση επιθετικού: «Πώς να κάνουμε συμφωνία με κάποιον παίκτη χωρίς να έχουμε λεφτά. Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία διαδικασία πτώχευσης. Αυτό που κάνεις για να συντηρηθείς είναι να πουλάς. Όπως σε ένα σπίτι πουλάς την τηλεόραση, τον καναπέ και κάθεσαι στο πάτωμα. Δεν είναι πωλήσεις αυτό που κάνουμε, είναι αποχωρήσεις. Δεν εισπράττουμε. Προσπαθούμε να προχωρήσει λίγο ακόμα, να δούμε που θα φτάσει. Υπάρχει από πίσω ένας λαός που υποφέρει. Εμείς υποφέρουμε από μέσα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που μόνο φεύγουν οι παίκτες. Θα πρέπει αγωνιστικά όμως να κρατηθούμε και σε ένα επίπεδο».

Για τον Δώνη: «Ο Χρήστος προσπάθησε και αυτή την στιγμή είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχουμε σε αυτή τη θέση. Προσπαθούμε να φέρουμε τους μέσους πιο κοντά στην περιοχή. Έχουμε παίκτες όπως ο Βιγιαφάνιες, ο Λουντ, ο Άλτμαν, ο Όσκαρ που μπορούν να το κάνουν. Μπορεί να μας πληγώνει η κατάσταση αλλά έτσι έχει».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Πρέπει να είναι κάποιος χαζός για να μην βλέπει την κατάσταση. Εγώ περιμένω ακόμα πιο δύσκολα να έρθουν. Θεωρητικά είναι κάποια παιχνίδια για να πάρουμε πιο εύκολα βαθμούς. Παρά το γεγονός ότι δεν ήρθαν κάποιοι παίκτες που περίμενα είναι παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε με το ρόστερ που έχουμε».

Για τα αν υπάρχει επικοινωνία Διαμαντόπυλου με τον Αλαφούζο: Να πω κάτι πρώτα  κύριος Διαμαντόπουλος βρίσκεται συνέχεια στα γραφεία και δουλεύει για το καλό της ομάδας, δεν υπάρχουν αυτά που ακούω για σχέση μάνατζερ με προπονητή μόνο, αν ήταν έτσι δεν θα βρισκόταν συνέχεια εδώ, όλοι όσοι είμαστε εδώ προσπαθούμε για το καλό της αμάδας και τίποτα άλλο. Αυτό είναι ό,τι πιο ηλήθιο έχω ακούσει.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει ο Γιάννης Αλαφούζος: «Δεν βλέπω διάθεση να βοηθήσει (ο Γιάννης Αλαφούζος). Ρωτήστε τον ίδιο. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν φιλοδοξία μου να σώσω τις ηλιθιότητες των προηγούμενων χρόνων. Παρ’ όλα αυτά εδώ και τέσσερις μήνες αυτός ο σύλλογος υπάρχει. Δεν υπάρχει χειρότερο να σε σκοτώνουν σιγά – σιγά. Καλύτερα να μας σκοτώσουν μια και έξω. Αν δεν εμφανιστεί κάποιος δεν ξέρω τι θα γίνει. Φέτος η χρονιά θα βγει, από εκεί και πέρα δεν ξέρω»!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags