Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρέμβαση Σαββίδη για το «κάζο» με τον Μολέντο – Θα… πέσουν κεφάλια στον ΠΑΟΚ;
| 2018-01-18 19:43:00

Παρέμβαση Σαββίδη για το «κάζο» με τον Μολέντο – Θα… πέσουν κεφάλια στον ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Παρέμβαση Σαββίδη για το «κάζο» με τον Μολέντο – Θα… πέσουν κεφάλια στον ΠΑΟΚ;

Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι μεγάλες.

Ο ΠΑΟΚ κυνήγησε για περίπου δύο εβδομάδες την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, κατάφερε κάνοντας μία μεγάλη προσφορά και δίνοντας μαζί και παίκτες να πάρει το «οκ» του Παναθηναϊκού, ωστόσο το deal δεν έκλεισε, καθώς δεν… έψησε τον παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος παρά τις συζητήσεις που είχε με τους Θεσσαλονικείς, για να συνεχίσει στην Τούμπα ως δανεικός στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι, τελικά αποφάσισε να φύγει από τώρα για την Ιντερνασιονάλ, αφήνοντας… στα κρύα του λουτρού τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Παναθηναϊκό.

Η εξέλιξη αυτή, όπως σας μετέφερε το sportdog.gr, προκάλεσε τις αντιδράσεις των φίλων του Δικεφάλου, οι οποίοι χρέωσαν το κάζο στον Λούμπος Μίχελ, που τις τελευταίες βρισκόταν στην Αθήνα για να κλείσει τη μεταγραφή.

Ο Γιώργος Σαββίδης ωστόσο, με ποστάρισμά του στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης, όχι μόνο στήριξε τον Σλοβάκο, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου.

«Ο ΠΑΟΚ έχει τεχνικό διευθυντή και δεν χρειάζεται υποδείξεις. Όσο κι αν αυτός δεν αρέσει σε κάποιους! Κάτω από τα χέρια από τον Λούμπος», έγραψε στο Instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και μέλος του ΔΣ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags