Facebook Pixel Φοβερό «μυστήριο» με Μολέντο-Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-01-20 13:15:00

Φοβερό «μυστήριο» με Μολέντο-Ολυμπιακό - Έπεσε και ο Κουρμπέλης στο τραπέζι!

Sportdog Team
Φοβερό «μυστήριο» με Μολέντο-Ολυμπιακό - Έπεσε και ο Κουρμπέλης στο τραπέζι!

Απίθανα πράγματα για χάρη του Βραζιλάνου.

Μπορεί το σήριαλ με τον Ροντρίγκο Μολέντο να οδεύει προς το τέλος του και δύσκολα να αναμένεται άλλη ανατροπή, ωστόσο καθημερινά γίνονται περισσότερα στοιχεία γνωστά σχετικά για τις διαπραγματεύσεις που έλαβαν χώρα ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Όσον αφορά το σενάριο περί "σφήνας" του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο άσο, αυτό που προκαλεί πολλές απορίες ότι ποτέ δεν έλαβαν γνώση για το ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.

Προφανώς, αν όντως ισχύει ότι οι Πειραιώτες πήγαν να "αρπάξουν" τον παίκτη μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ, δεν ενόχλησαν απευθείας τους Πράσινους, ή τουλάχιστον δεν διαπραγματεύτηκαν με τον τρόπο που το έπραξε ο Δικέφαλος του Βορρά με τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος είχε ραντεβού και συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Παράλληλα, το... μυστήριο σχετικά με το πώς (και ανάμεσα σε ποιους) έγιναν οι επαφές ανάμεσα στους δύο "αιωνίους", ενισχύεται από το γεγονός ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν είχε καμία επαφή με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η πλευρά του Βραζιλιάνου, όπως και ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, ο οποίος δεν έκανε καμία ονομαστική αναφορά στους Πειραιώτες σε επίσημες δηλώσεις του.

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις επαφές τους με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να γίνει το deal με τους τρεις παίκτες (Κάτσε, Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη), παρόλο που πλέον δεν υπάρχει... Μολέντο στις συζητήσεις. Πάντως, υπάρχουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες έπεσε ένας άλλος παίκτης του Τριφυλλιού, αντί του Βραζιλιάνου, ο επίσης "φευγάτος" Δημήρης Κουρμπέλης!

Δε φαίνεται, πάντως, να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αν και οι Πράσινοι ψάχνουν να πουλήσουν άμεσα τον Έλληνα άσο, καθώς ποντάρουν σε αυτά τα χρήματα ενόψει των προσφυγών που εκδικάζονται την ερχόμενη Τετάρτη. Μπορεί η πλευρά του παίκτη να ισχυρίζεται ότι αναμένεται μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται στον ορίζοντα.

Όλα, πάντως, είναι ανοιχτά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ακόμα και το σενάριο την ύστατη ώρα να βρεθούν τελικά τα χρήματα που απαιτούνται όπως συνέβη και στην περίπτωση του Νίκλας Χουλτ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags