Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Γιόχανσον για την απόδοσή του και το γκολ που πέτυχε!
| 2018-01-21 09:23:00

Φοβερές ατάκες Γιόχανσον για την απόδοσή του και το γκολ που πέτυχε!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Γιόχανσον για την απόδοσή του και το γκολ που πέτυχε!

Τι υποσχέθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Το πραγματικό του πρόσωπο έδειξε εναντίον της Κέρκυρας ο Ματίας Γιόχανσον, καθώς όπως είπε χρειάστηκε ένα διάστημα για να προσαρμοστεί!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόχανσον στην κάμερα της Νova: «Έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου γκολ. Βέβαια είμαι αμυντικός αλλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα με ένα γκολ».

Για την εμφάνιση του: «Υπήρχε αρκετός καιρός που ήμουν μακριά από το ποδόσφαιρο και όταν ήρθα εδώ μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ αλλά έχω έναν καλό ανταγωνισμό με τον Κουλιμπαλί και κάθε μέρα δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να έχω την ευκαιρία μου και είμαι χαρούμενος που έδειξα σήμερα τον... αληθινό Ματίας και εύχομαι να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Ήταν μια μεγάλη αντίδραση. Ο προπονητής μας δεν ήταν φυσιολογικά χαρούμενος μετά το τελευταίο μας παιχνίδι και θεωρώ ότι εξαρτάται από εμάς να σηκωθούμε ψηλά και να δείξουμε στους οπαδούς ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ και μπορούμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Αν μπορεί να υπάρξει σταθερότητα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι κάτι για το οποίο παλεύουμε όλη τη σεζόν. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα και έχουμε το χρόνο να δουλεύουμε όλοι μαζί με καλή τακτική και θεωρώ ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και μακριά από την έδρα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags