Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Παντελής Καπετάνος στο sportdog.gr για τον Κεσέρου!
| 2018-01-21 11:00:00

Ατάκα-φωτιά Καπετάνου στο sportdog.gr για φορ που ακούγεται στον ΠΑΟΚ: «Δεν τον βλέπω για βασικό»!

του Γιώργου Κτενά
Ατάκα-φωτιά Καπετάνου στο sportdog.gr για φορ που ακούγεται στον ΠΑΟΚ: «Δεν τον βλέπω για βασικό»!

Τον γνωρίζει πολύ καλά!

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ πιθανότατα δεν κοιτάζει τον Κλαούντιου Κεσέρου για βασικό, αν τελικά όντως προχωρήσει με την περίπτωσή του, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr o Παντελής Καπετάνος.

Ο πεπειραμένος επιθετικός, που έχει συνυπάρξει με τον Κεσέρου στη Στεάουα Βουκουρεστίου, μίλησε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ρουμάνου επιθετικού. Παράλληλα, αποκάλυψε με ποιον τρόπο μπορεί να χωρέσει στην 11άδα του Δικέφαλου με τον Πρίγιοβιτς αλλά και σε ποια ματς θα μπορούσε μείνει στον πάγκο ο Σέρβος επιθετικός για να παίζει εκείνος.

«Έχουμε συνυπάρξει στη Στεάουα Βουκουρεστίου και, σύμφωνα με όσα θυμάμαι, έχει το εύκολο γκολ. Ο σωματότυπός του είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον του Πρίγιοβιτς: Είναι πιο κοντός, δυνατός και με ταχύτητα. Οι δύο τελευταίες σεζόν του είναι πολύ καλές, στη Βουλγαρία. Στη Γαλλία είχε μέτριες εμφανίσεις και από εκεί είχε έρθει στη Ρουμανία. Πέτυχε κάποια γκολ στη Στεάουα, το διάστημα που ήμασταν συμπαίκτες, και θεωρητικά μπορεί να παίξει εκτός από σέντερ φορ και στις πλευρές», ήταν το αρχικό σχόλιο του πεπειραμένου Έλληνα επιθετικού στο sportdog.gr.

Ποια άλλα στοιχεία του έχουν ενδιαφέρον και θα μπορούσαμε να προσθέσουμε, για να σχηματίσουν και οι αναγνώστες μας καλύτερη εικόνα του;

«Είναι ήσυχο παιδί και καλός επαγγελματίας. Δεν δημιουργεί προβλήματα και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Θεωρώ δύσκολο να παίξει στις πλευρές στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Με τον Πρίγιοβιτς να έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, στα εκτός έδρας ματς, δεν αποκλείω να παίξει και βασικός σε ορισμένα παιχνίδια».

Είναι παίκτης που μπορεί να έρθει και να πάρει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ;

«Αυτό είναι κάτι που σχετίζεται με τη φόρμα κάθε παίκτη, την κατάστασή του κ.λπ. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα τον πάρει, αν τον αποκτήσει τελικά, για βασικό. Μπορεί όμως να έρθει από τον πάγκο και να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Ο Λουτσέσκου ξέρω ότι παίζει με 4-2-3-1, άρα δεν έχει σχήμα με δύο σέντερ φορ για να συνυπάρξει με τον Πρίγιοβιτς. Θα μπορούσε, όμως, να "χωρέσει" ίσως πίσω από τον Πρίγιοβιτς και να συνυπάρξουν με αυτόν τον τρόπο στην ίδια 11άδα».

Τέλος, θα μας πείτε δύο λόγια για τη δική σας καριέρα;

«Είμαι σε επαφή με κάποιες ομάδες από την Ελλάδα αυτή την περίοδο και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. Θα δούμε τι θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags