Facebook Pixel Φεύγει ο Κάμπος από τον ΠΑΟΚ
| 2018-01-21 17:20:00

Δεν «κλαίνε» στην Τούμπα για τον... παικταρά - «Τέλος» με υπογραφή Λουτσέσκου, Μίχελ και οπαδών!

Sportdog Team
Δεν «κλαίνε» στην Τούμπα για τον... παικταρά - «Τέλος» με υπογραφή Λουτσέσκου, Μίχελ και οπαδών!

Όλοι «παρακαλάνε» να τους αδειάσει τη γωνιά...

Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ο ΠΑΟΚ θα ήθελε ιδανικά να παραχωρήσει, βρίσκεται και ο Τζάλμα Κάμπος, παρά το ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Λεβαδειακό και Κέρκυρα πέτυχε τρία γκολ, ενώ στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα ήταν από τους καλύτερους του Δικεφάλου.
 
Όπως έγινε γνωστό για την απόκτηση του Ανγκολέζου ενδιαφέρεται «ζεστά» η Γκεντσλερμπιρλιγκί, που βλέπει στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της έναν ποδοσφαιριστή που θα τις δώσει λύσεις στην επίθεση και δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής στο τούρκικο πρωτάθλημα.
 
Αυτό που μαθαίνει το sportdog.gr από Θεσσαλονίκη μεριά είναι πως στον ΠΑΟΚ δεν βλέπουν με τόσο κακό μάτι την πρόταση που έχει ήδη κάνει η Γκεντσλερμπιρλιγκί για τον 30χρονο εξτρέμ, αφού και ο Δικέφαλος του Βορρά θα «ξεφορτωθεί» το υψηλό συμβόλαιο του Κάμπος (περίπου 800 χιλιάδες ευρώ «καθαρά» τον χρόνο) και θα «ελαφρυνθεί» το ασπρόμαυρο ρόστερ.
 
Για την αποχώρηση του Κάμπος από την Τούμπα δεν έχει πρόβλημα ούτε ο Λούμπος Μίχελ ούτε όμως και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού διαθέτει τους Ρόμπερτ Μακ, Δημήτρη Λημνιό, Γιάννη Μυστακίδη (αν δεν πάει δανεικός στον ΠΑΟ), σύντομα θα μπορεί ελέω Αζεβέδο να υπολογίζει για τις πτέρυγες της επίθεσης τον Βιεϊρίνια αλλά και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ως εξτρέμ και τους Δημήτρη Πέλκα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
 
Πρόβλημα όμως δεν θα έχουν ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ο Κάμπος, δεν δικαιολόγησε το υψηλό συμβόλαιό του και δεν έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από την άλλη, ο κόσμος θα... πετούσε τη σκούφια του να δει ξανά στην Τούμπα τον Πέδρο Ενρίκε, που το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Καραμπάχ χωρίς να υπάρχει... λογική! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags