Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα... γυρίζει ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές
| 2018-01-21 18:04:00

Τα... γυρίζει ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Sportdog Team
Τα... γυρίζει ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Διστακτικός ο Ρουμάνος...

Ούτε λίγο, ούτε πολύ στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο 3-0 επί του Απόλλωνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά άφησε να εννοηθεί πως ίσως η ομάδα δεν κάνει άλλες μεταγραφές...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανέλυσε το σκεπτικό του αναφορικά με τις μεταγραφές, αναφερόμενος τόσο στον Αζεβέδο που άργησε, όσο και στην επόμενη μεταγραφική κίνηση και το γιατί δεν είναι τόσο "ζεστός".

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι τον ικανοποιεί περισσότερο από την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Η νίκη. Αυτό ψάχνουμε, αυτό έχει σημασία. Πρέπει όμως να την αφήσουμε πίσω και να σκεφτούμε τον αγώνα της Τετάρτης. Πρέπει να κερδίζεις αυτοπεποίθηση όσο κερδίζεις και να την αφήνεις πίσω σου για τον επόμενο αγώνα".

Για το αν τα επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα στο πρωτάθλημα: "Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι και είναι για το κύπελλο. Ας ετοιμαστούμε γι’ αυτό και θα δουμε μετά. Δε βλέπω ποτέ πέρα από το επόμενο παιχνίδι".

Για το αν σκέφτεται ροτέισον στα επόμενα παιχνίδια: "Πρέπει πάντα να έχουμε στην ενδεκάδα ένα μείγμα φρεσκάδας και εμπειρίας. Θα δούμε το τρόπο με τον οποίο θα το διαχειριστούμε".

Για Ολυμπιακό και ΑΕΚ: "Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Ασχολούμαι μόνο με τον ΠΑΟΚ".

Για την θέση που θα προτιμούσε ενίσχυση αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε μόνο έναν ποδοσφαιριστή: "Το πιο σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μας. Και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά όλων. Μερικοί πιστεύουν πως οι μεταγραφές είναι πανάκια. Οταν βρίσκεις χημεία και ισορροπία σε ένα σύνολο, σκέφτεσαι για το αν θα την χαλάσεις, αν θα επέμβεις σε αυτή. Με ενδιαφέρει πολύ η ισορροπία της ομάδας. Κάθε εβδομάδα που περνάει ο ένας μαθαίνει καλύτερα τον άλλον. Πρέπει να δουμε και αν ο παίκτης που θα κοιτάξουμε, αν έχει παίξει το τελευταίο δίμηνο, αν μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι δύσκολο να βρει παίκτη όπως τον θέλεις τον Ιανουάριο".

Για το αν ο Αζεβέδο είναι μπακ απ του Βιεϊρίνια στα αριστερά: "Ο Αζεβέδο είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία, ξέρει από πρωταθλητισμό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μπακ απ κανενός διότι δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Θέλω, όταν θα τον χρησιμοποιήσω, να είναι 100% έτοιμος να δώσει τα πάντα για μας. Αν είχε έρθει πιο νωρίς, θα ήταν όλα διαφορετικά".

Για το αν θεωρεί ότι μία μεταγραφή σε αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι καλή για την ομάδα: "Αν βρούμε έναν παίκτη που θα αποτελεί μία καλή ευκαιρία, θα είναι ευπρόσδεκτη, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή να βρούμε μία τέτοια περίπτωση. Πίσω από αυτό το σύνολο, υπάρχει μία τεράστια δουλειά που μας αφήνει ικανοποιημένους. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας και θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε σε μία πολύ καλή περίοδο και εμπιστευόμαστε την ομάδα. Έχουμε 4 αμυντικούς, υπάρχει και ο Πούγγουρας".

Για τον Μακ: "Κάθε παίκτης που αγωνίζεται μπροστά μας δίνει κάτι. Ο Μακ έδωσε το γκολ, ο Λημνιός την πίεση για το τρίτο γκολ, ο Τζάλμα πολύ καλά στοιχεία στο ένας με έναν. Θα πρέπει να μπαίνουν παίκτες που θα μας δίνουν άλλα στοιχεία και όποιοι μπαίνουν θα έχουν την... πείνα για να δείξουν ότι μπορούν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags