Facebook Pixel Έτσι κράτησε ο Ουζουνίδης τον Δώνη στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-01-22 14:40:00

«Καυτό» παρασκήνιο στον ΠΑΟ - «Τρελή» έμπνευση Ουζουνίδη, έτσι κράτησε τον παικταρά!

Sportdog Team
«Καυτό» παρασκήνιο στον ΠΑΟ - «Τρελή» έμπνευση Ουζουνίδη, έτσι κράτησε τον παικταρά!

Έχει «μάτι» ο κόουτς... 

Ένας από τους παίκτες που αδιαμφησβήτητα ξεχώρισε στην τελευταία ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας ήταν ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος κάνει μια νέα καριέρα σε θέση επιθετικού και ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο ρόλο που του έχει αναθέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Πάντως, ο Έλληνας άσος θα μπορούσε να μην ήταν αυτή τη στιγμή στο «πράσινο» ρόστερ, καθώς υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο σχετικά με την παραμονή του στο Τριφύλλι το περασμένο καλοκαίρι.

Ο νεαρός παίκτης ήταν στη λίστα των «φευγάτων», μιας και ελάχιστοι εντός του συλλόγου πίστευαν ότι μπορούσε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, παρόλο που προερχόταν από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο μοναδικός ίσως μέσα στην ομάδα που… κάτι έβλεπε στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος επέμεινε για την παραμονή του στο ρόστερ.

Βέβαια, μέχρι πρόσφατα δεν είχε δώσει αρκετές ευκαιρίες στον Χρήστο Δώνη, πρώτον γιατί είχε απογοητευτεί σε έναν βαθμό από τη στασιμότητα που έδειξε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις και δεύτερον διότι υπήρχε μεγάλη… πολυκοσμία στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τη φυσική, δηλαδή, θέση του Έλληνα άσου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ωστόσο, πίστευε από την πρώτη στιγμή στις ικανότητες του Χρήστου Δώνη και μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι είχε επικοινωνήσει με τον προπονητή του στον Γηραίο, Σάββα Παντελίδη, προκειμένου να μάθει περισσότερα για το πώς μπορεί να αποδίδει καλύτερα στο γήπεδο ο Έλληνας άσος.

Η «ανομβρία», λοιπόν, στην «πράσινη» γραμμή κρούσης, αλλά και οι κουβέντες που είχε κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Σάββα Παντελίδη (τον χρησιμοποιούσε στον Γηραίο ως επιθετικό μέσο), έφεραν τον Χρήστο Δώνη να αγωνίζεται βασικός και σε νέο ρόλο στον Παναθηναϊκό.

Η τελευταία εμφάνιση του παίκτη αποτελεί επομένως μία μεγάλη δικαίωση του Έλληνα τεχνικού, που έστω και αργά κατάφερε να βγάλει από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον καλύτερό του εαυτό και μάλιστα σε μια άγνωστη θέση γι’ αυτόν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags