Facebook Pixel Κορυφώνεται η αγωνία για Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-01-22 22:45:00

Κορυφώνεται η αγωνία για μεγάλο άσο του ΠΑΟ - Η «τρελή» πρόταση και το σενάριο... τρόμος!

Sportdog Team
Κορυφώνεται η αγωνία για μεγάλο άσο του ΠΑΟ - Η «τρελή» πρόταση και το σενάριο... τρόμος!

Γεμίζει τα ταμεία λεφτά ή φεύγει ως ελεύθερος; 

Ο Ιανουάριος φτάνει στo τέλος του και ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει πουλήσει κάποιον παίκτη, πλην του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, εξέλιξη που σίγουρα δεν είναι καθόλου θετική για το Τριφύλλι, με δεδομένο ότι οι πωλήσεις θεωρούνται κομβικής σημασίας για την οικονομική επιβίωση του συλλόγου.

Συνεπώς, τα σενάρια για βασικούς άσους της ομάδας συνεχίζονται, ενώ το γεγονός ότι υπάρχουν οφειλές στους ποδοσφαιριστές λόγω της κάκιστης οικονομικής κατάστασης του Τριφυλλιού δημιουργεί συνεχώς καινούργια θέματα.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι ο τελευταίος παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει γίνει γνωστό ότι ζήτησε να φύγει με μεταγραφή και μάλιστα ο ατζέντης του Αργεντινού συναντήθηκε με τους ανθρώπους των Πρασίνων για να συζητηθεί το αίτημα του πελάτη του.

Η υπόθεση του Βιγιαφάνιες είναι αρκετά περίπλοκη και το θέμα του μοιάζει να βρίσκεται σε… τεντωμένο σχοινί, αφού σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του 26χρονου χαφ δεν μετέφερε κάποια επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, παρά μόνο μια προσέγγιση από ομάδα του εξωτερικού, ενώ έριξε και την... βόμβα περί πιθανής κατάθεσης προσφυγής!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν υπήρξε συζήτηση για την Τράμπζονσπορ ή την Σπάρτα Πράγας, δηλαδή τις ομάδες που ακουγόταν ότι ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε ένα νέο σενάριο που θέλει την τουρκική Αλάνιασπορ να έχει καταθέσει πρόταση για τον Αργεντινό άσο. Η φημολογούμενη προσφορά ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από 1.000.000, ωστόσο ο Πράσινοι φέρονται να ζητούν περισσότερα για να τον παραχωρήσουν.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο και σε αυτή την υπόθεση, αφού είναι δεδηλωμένη η επιθυμία του Βιγιαφάνιες να αποχωρήσει. Άλλωστε, όπως προαναφέραμε, υπάρχουν οφειλές προς τον παίκτη, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του παίκτη απειλεί τον Παναθηναϊκό ότι ο πελάτης του θα δικεδικήσει την ελευθέρας του μέσω προσφυγής,  εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί θα είναι καταστροφική για το Τριφύλλι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags