Facebook Pixel Δεν τα παρατάει ο ΠΑΟΚ για Κουρμπέλη - Sportdog.gr
| 2018-01-23 12:35:00

Δεν τα παρατάει ο ΠΑΟΚ - Θα σκάσει η «βόμβα» που θα προκαλέσει τεράστιο ντόρο στη Super League;

Sportdog Team
Δεν τα παρατάει ο ΠΑΟΚ - Θα σκάσει η «βόμβα» που θα προκαλέσει τεράστιο ντόρο στη Super League;

Ποιος Μολέντο τώρα... 

«Τρέχουν» στον ΠΑΟΚ για να κλείσουν τα πολλά ανοιχτά μεταγραφικά «μέτωπα» που υπάρχουν στην Τούμπα, αφού εκτός από την προσπάθεια για απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού, πρέπει να βρεθεί λύση και με αυτούς που για διάφορους λόγους δεν υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου (Μπρκιτς, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Κάτσε και Μυστακίδης).

Με τον Λούμπος Μίχελ να βρίσκεται στο εξωτερικό σε… μυστική αποστολή και τον Γιώργο Σαββίδη στη Μαρμπέγια, εκεί που προετοιμάζεται η Ντιναμό Κιέβου και ο Εβγέν Χατσερίντι, στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να υφίσταται η φημολογία πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα παρατήσει την υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη παρά το ότι ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να αξιώνει ένα ποσό που κυμαίνεται γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα που έμαθε το sportdog.gr. Πως υπάρχει το σενάριο εάν τελικά ο 24χρονος χαφ μείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της συμφωνίας του με το «Τριφύλλι» για τον δανεισμό των Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη και ίσως του Κάτσε!

Όπως και να έχει το θέμα, εάν τελικά ο αρχηγό των «πράσινων» πάρει τον δρόμο για την Τούμπα, ο ντόρος που θα προκληθεί, ειδικά στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, θα είναι τεράστιος…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags