Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάρτηση από ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό – Έβγαλε κασκόλ πρόκρισης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-24 00:01:00

Ανάρτηση από ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό – Έβγαλε κασκόλ πρόκρισης (ΦΩΤΟ)

Κον-troll και σουτ
Ανάρτηση από ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό – Έβγαλε κασκόλ πρόκρισης (ΦΩΤΟ)

Κίνηση της Ένωσης με νόημα.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη είναι το πρώτο από τα δύο που κρίνουν μία διοργάνωση, αυτή του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ όμως παίζει μπάλα σε τρία... γήπεδα. Κυνηγά επίσης το πρωτάθλημα και τον Φλεβάρη θα δώσει μάχη για την πρόκριση στους «16» του Europa League κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, για τα παιχνίδια με την οποία έβγαλε και συλλεκτικό κασκόλ. Υπάρχει ενθουσιασμός για αυτά τα ευρωπαϊκά ραντεβού, γι'αυτό και δεν αποκλείεται να αγοραστεί από πολύ κόσμο ενόψει των αναμετρήσεων με τους Ουκρανούς.

Η ανάρτηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ όμως για την προώθηση του νέου προϊόντος του eshop ήταν όλα τα λεφτά. Απ' ότι φάνηκε από το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία για «το κασκόλ της πρόκρισης», στην Ένωση έχουν μεγάλη αισιοδοξία και πιστεύουν, ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο αντίπαλός της άλλωστε βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας στην Ισπανία και δεν δείχνει σε καλη κατάσταση. Αποδυναμωθήκε αγωνιστικά (έφυγε ένα στόπερ και ο βασικός τερματοφύλακας), ενώ την Τρίτη έτυχε να λαβωθεί με τον τραυματισμό του ομογενούς Χατσερίντι, για τον οποίο είχε ταξιδέψει ο Λούμπος Μίχελ, για να τον δει σε φιλικό με τη Στουρμ Γκρατς καθώς είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Το μήνυμα της ΑΕΚ ίσως και να δείχνει πολλά για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η ομάδα στους στόχους της. Γιατί η χρονική στιγμή λέει πολλά. Η ανάρτηση έγινε μία μέρα πριν τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Δείτε τη:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags