Facebook Pixel Ολική ανατροπή με Μποτία και Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-01-25 12:27:00

Τα πάνω-κάτω με Γκαρσία - Ολική ανατροπή με δύο «τελειωμένους» - Ποιους δεν... βλέπει ο Καταλανός

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω με Γκαρσία - Ολική ανατροπή με δύο «τελειωμένους» - Ποιους δεν... βλέπει ο Καταλανός

Άλλα κόλπα από τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού. 

Οι επιλογές του Όσκαρ Γκαρσία (και) στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ αποδεικνύουν μερικά από τα πρώτα «θέλω» του Καταλανού τεχνικού όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ.

Μάλιστα, οι προτιμήσεις που δείχνει να έχει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού μπορούμε να πούμε ότι σε κάποιο βαθμό πάνε «κόντρα» στα μέχρι τώρα δεδομένα που υπήρχαν στον σύλλογο, κυρίως από τους προκατόχους του.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Όσκαρ Γκαρσία δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος, για ένα ακόμα παιχνίδι χθες απέναντι στην Ένωση, έπαιξε βασικός και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των Ερυθρολεύκων.

Μπορεί ο Καταλανός τεχνικός να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός στόπερ μετά την αποχώρηση του Γιάγκος Βούκοβιτς, ωστόσο προς το παρόν δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δείχνει να «δένει» ιδανικά με τον Παπ Αμπού Σισέ.

Η εμπιστοσύνη, άλλωστε, του Όσκαρ Γκαρσία στο πρόσωπο του Ισπανού στόπερ μπορεί να φανερώνει και την επιθυμία του κόουτς για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα, καθώς είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο έμπειρος στόπερ είναι «φευγάτος» από το Λιμάνι.

Παράλληλα, το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και με την περίπτωση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος επίσης μέχρι πρόσφατα ήταν με το… ενάμιση πόδι εκτός ομάδας. Η παραχώρηση, όμως, του Πορτογάλου έχει «παγώσει», προφανώς γιατί ο νέος προπονητής τον θεωρεί βασικό (ελλείψει και του τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί) κι αυτός τον έχει δικαιώσει με ένα σερί καλών εμφανίσεων (και χθες ήταν εξαιρετικός).

Όπως σας γράφαμε και πρόσφατα, άλλωστε, δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη ανατροπή και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας να παραμείνει τελικά στο Λιμάνι.

Παράλληλα, ο Όσκαρ Γκαρσία δείχνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να μη θέλει να δώσει ευκαιρίες στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τον Εχσάν Χατζισαφί και τον Ίγκορ Σίλβα. Στα περισσότερα παιχνίδια έως τώρα ο Καταλανός δεν έχει αλλάξει το δίδυμο στα άκρα της άμυνας, με τον Λεονάρντο Κούτρη και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, να θεωρούνται βασικοί κι αναντικατάστατοι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags