Facebook Pixel Όλα στον αέρα με Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-01-25 15:05:00

Όλα στον αέρα στον ΠΑΟ, μια ανάσα από τον γκρεμό - Χάνει το μοναδικό στήριγμα που έχει απομείνει;

Sportdog Team
Όλα στον αέρα στον ΠΑΟ, μια ανάσα από τον γκρεμό - Χάνει το μοναδικό στήριγμα που έχει απομείνει;

Σε οριακό σημείο η κατάσταση στο Τριφύλλι. 

Η κατάσταση δείχνει οριακή στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να βρίσκεται διαρκώς κάτω από αφόρητη πίεση.

Μάλιστα, το τσουνάμι αποχωρήσεων βασικών παικτών αναμένεται να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του και παραμένει άγνωστο αν θα δείξει τη διάθεση να το παλέψει κι άλλο με τα νέα δεδομένα.  

Το θέμα στην πραγματικότητα είναι μέχρι πόσο θα αντέξει ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έτσι κι αλλιώς στις τελευταίες του δηλώσεις εμφανίζεται συνεχώς και πιο απογοητευμένος με τα δρώμενα στην ομάδα.

Μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται πλέον να έχει χάσει ακόμα και τα βασικά του «στηρίγματα» εντός του συλλόγου, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό τόσο για τη λειτουργία της ομάδας, όσο -και κυρίως- για την παραμονή του σε αυτή, με τις συνθήκες όπως δείχνουν να διαμορφώνονται.

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που εκτιμούν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει την αφορμή για να ξεσπάσει και η αλήθεια είναι ότι αυτή μπορεί να τη βρει ανά πάσα στιγμή βλέποντας να αποχωρούν σωρηδόν μεγάλα ονόματα του Παναθηναϊκού και, φυσικά, να μην υπάρχει καμία δυνατότητα για ενίσχυση.

Εξάλλου και η τελευταία εξέλιξη στο μέτωπο των προσφυγών μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί από την άποψη ότι μπορεί να πήραν παράταση οι υποθέσεις, ωστόσο δεν υπήρξε καμία στήριξη από τη διοίκηση, όπως συνέβη, για παράδειγμα, με την πρόσφατη περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, όπου μετά την προσφυγή του παίκτη τακτοποιήθηκαν οι οφειλές του.

Αυτή η απουσία, δηλαδή, της ΠΑΕ έχει φέρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε ακόμα πιο δεινή θέση, καθώς πλέον δε διαβλέπει από το πουθενά φως και ελπίδα. Κάτι που, φυσικά, τον σπρώχνει μοιραία ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο...    

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags