Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν μπορεί εκτός ο Παναθηναϊκός - Κόλλησε στο μηδέν με Απόλλωνα στη Ριζούπολη
| 2018-01-27 19:10:00

Δεν μπορεί εκτός ο Παναθηναϊκός - Κόλλησε στο μηδέν με Απόλλωνα στη Ριζούπολη

του Δημήτρη Σκούφου
Δεν μπορεί εκτός ο Παναθηναϊκός - Κόλλησε στο μηδέν με Απόλλωνα στη Ριζούπολη

10 ματς χωρίς εκτός έδρας νίκη το Τριφύλλι, φωνάζουν για πέναλτι στον Απόλλωνα.

Για δέκατο παιχνίδι εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός έδειξε ανήμπορος να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. 

Το ματς ήταν πολύ κακό και οι φάσεις... μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο 9' ο Ελμπάζ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά (βρήκε την μπάλα και ο Βλαχοδήμος), ενώ δοκάρι είχαν και οι Πράσινοι με σέντρα - σουτ του Γιόχανσον στο 21'.

Ο Άλτμαν απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε τετ-α-τετ με τον Τσόβιτς, την ώρα που στον Απόλλωνα "φωνάζουν" για μια φάση στο 89', όταν η μπάλα βρήκε πρώτα στο κεφάλι του Ινσούα και στην συνέχεια στο χέρι του, με τον διαιτητή Βάτσιο να μην δείχνει το πέναλτι.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ: Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Άλτμαν σε αυτή την κατηγορία, μετά από το σπουδαίο τετ-α-τετ που έχασε, όμως γενικά όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού έδειξε ότι δεν μπορεί σε εκτός έδρας ματς, αφού έμεινε χωρίς τρίποντο μακριά από την Λεωφόρο για δέκατο παιχνίδι.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Οικονόμου - Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόχανσον στο δεξί άκρο και τον Ινσούα στο αριστερό. Κουρμπέλης και Τζανδάρης ήταν τα δύο χαφ και οι Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν και Λουντ ήταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Χρήστο Δώνη. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι νεαροί Στάικος, Κουντουριώτης και Πίσπας, χωρίς να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Μάλιστα, ο πρώτος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη.

Για τον Απόλλωνα ο Γιώργος Παράσχος είχε τον Τσόβιτς κάτω από τα δοκάρια, οι Μπαρτολίνι - Ζησόπουλος ήταν στο κέντρο της άμυνας, ο Στάθης δεξιά και ο Κούρος αριστερά. Οι Παπάζογλου, Αλμπάνης, Κονέ και Τσουκαλάς  ήταν η τετράδα του κέντρου σε σχήμα ρόμβου και στην επίθεση πήραν θέση οι Ντεβέσα και Ελμπάζ (σύστημα 4-4-2).

Η ΦΑΣΗ: Η φάση του 89ου λεπτού στιγμάτισε το παιχνίδι. Οι άνθρωποι και οι παίκτες του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο χέρι του Ινσούα, ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα κι έτσι το ματς τελείωσε με "κουλούρια". Αυτή η φάση πιθανότατα θα έδινε το τρίποντο στους γηπεδούχους.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Βάτσιου ήταν καλή, όμως ο "άρχοντας" της αναμέτρησης ελέγχεται για την φάση του 89' όταν έδειξε "παίζετε" σε χέρι του Ινσούα μέσα στην περιοχή.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε με την διάταξη που του απέφερε τέσσερα γκολ απέναντι στην Κέρκυρα, όμως εκτός από το δοκάρι και την φάση με τον Άλτμαν, δεν μπόρεσε ποτέ να παράξει καλό ποδόσφαιρο. Κάτι παρόμοιο και από πλευράς Απόλλωνα, με το 0-0 να έρχεται σχεδόν... αναμενόμενα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κάνει δεύτερη σερί νίκη, ήταν κακός για άλλο ένα εκτός έδρας ματς, αλλά προσπάθησε πολύ, παρά τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν τους τελευταίους μήνες.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (39’ λ.τ. Χουάρες), Παπάζογλου, Κονέ, Τσουκαλάς (62’ Μενδρινός), Αλμπάνης, Ντεβέσα (75’ Ανιέτε), Ελμπάζ. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης (81’ Κουντουριώτης), Τζανδάρης (90’ Πίσπας), Κουρμπέλης Λουντ, Αλτμαν (75’ Στάικος), Δώνης. 

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags