Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφάρες» Ουζουνίδη για όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα!
| 2018-01-27 19:20:00

«Καρφάρες» Ουζουνίδη για όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα!

Sportdog Team
«Καρφάρες» Ουζουνίδη για όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα!

Τι τον ικανοποίησε παρά το 0-0 και το σχόλιο για τους μικρούς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήγησε ότι ήταν πολύ δύσκολο τόσο για τον ίδιο όσο και για τους παίκτες του, να παρουσιάσουν καλή εικόνα στο ματς με τον Απόλλωνα, από τη στιγμή που χρειάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του το βράδυ της Παρασκευής λόγω της αποχώρησης των Βιγιαφάνιες και Χίλιεμαρκ, ενώ τόνισε πως από το παιχνίδι της Ριζούπολης, κρατάει το γεγονός ότι οι Πράσινοι, επιτέλους, δεν δέχθηκαν γκολ!

«Σε μια μέρα δεν μπορείς να φτιάξεις καινούργια ομάδα. Μέχρι χθες δουλεύαμε διαφορετικά. Ξαφνικά έφυγε ο Βίγια, ακολούθησε ο Όσκαρ (Χίλιεμαρκ) και ανατράπηκαν τα σχέδιά μας. 

Από την άλλη, είμαι ευχαριστημένος από τη μαχητικότητά μας. Επιτέλους δε φάγαμε γκολ σε εκτός έδρας ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους και... ό,τι βγει», ανέφερε ο κόουτς του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν, είπε: «Έχω πει και παλιότερα ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να μπουν να παίξουν σε μια υγιή ομάδα. Όταν παίζουν και πιέζονται μπορεί και να τους κάνει και κακό. Από την άλλη, αυτή είναι η ευκαιρία τους. Οπότε, ας την εκμεταλλευτούν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags