Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιο Μουντιάλ; Πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ προτιμά ο Πρίγιοβιτς!
| 2018-01-28 17:53:00

Ποιο Μουντιάλ; Πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ προτιμά ο Πρίγιοβιτς!

Sportdog Team
Ποιο Μουντιάλ; Πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ προτιμά ο Πρίγιοβιτς!

Τι είπε για το μέλλον του στον Δικέφαλο.

Υπήρξε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από ομάδες του εξωτερικού όπως παραδέχθηκε στην κάμερα της NOVA, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που αναφερόμενος στο ματς με τον Παναιτωλικό, υποστήριξε πως τα εκτός έδρας ματς με τους "μικρούς" θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

"Κάναμε τη δουλειά μας, ήταν δύσκολα αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελέσμα δημιουργίας, περισσότερο μετά από κάποιο "ριμπάουντ" κτλ. Ο Παναιτωλικός έπαιξε πολύ σφιχτά. Το πέναλτι ήταν σωστό για μένα, υπήρχαν πολλές φάσεις που ο αντίπαλος έπαιζε σκληρά. Ήταν εμφανές πως ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ, έστω και με πέναλτι. 

Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με τους "μικρούς", πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό γιατί το πρωτάθλημα θα κριθεί σε αυτά τα ματς, ειδικά μακριά από την έδρα μας. Δεν αποκλείεται βέβαια τα ματς στην Τούμπα να παίξουν καθοριστικό ρόλο. 

Το πετύχαμε με ομαδική δουλειά, έκαναν πολύ καλή δουλειά οι συμπαίκτες μου. Στόχος μου είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, τα ατομικά βραβεία είναι κάτι έξτρα".


Για το αν υπήρξε μεταγραφικό ενδιαφέρον από άλλη ομάδα: "Απολαμβάνω πολύ τη Θεσσαλονίκη, νιώθω σαν στο σπίτι μου, ο κόσμος με έχει αποδεχθεί. Υπήρχε ενδιαφέρον αλλά και επίσημες προτάσεις, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον".

Για το τι ρόλο παίζει η γυναίκα του στις αποφάσεις του: "Είναι σημαντικό η γυναίκα μου να αισθάνεται άνετα οπότε σίγουρα αποφασίζουμε από κοινού για το μέλλον". 

Για το αν προτιμά καλή πορεία με τη Σερβία στο Μουντιάλ ή πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ: "Και τα δύο φυσικά θα ήταν ιδανικό, αν βέβαι έπρεπε βέβαια να διαλέξω οπωσδήποτε, θα επέλεγα τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags