Facebook Pixel Στο «κόκκινο» για Ουζουνίδη, όλα τούμπα με Κουρμπέλη - Sportdog.gr
| 2018-01-29 11:35:00

Καυτές εξελίξεις: Στο «κόκκινο» για Ουζουνίδη, τούμπα με Κουρμπέλη - Απίθανη φήμη για μπακ

Sportdog Team
Καυτές εξελίξεις: Στο «κόκκινο» για Ουζουνίδη, τούμπα με Κουρμπέλη - Απίθανη φήμη για μπακ

Όλα στον αέρα στο Τριφύλλι, κρίσιμη εβδομάδα. 

Στο «κόκκινο» παραμένει η αγωνία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ομάδα.

Μπορεί στα «πράσινα» ρεπορτάζ να υπάρχει η πεποίθηση ότι ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει αποφασίσει να μην παραιτηθεί, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι όλα παραμένουν ανοιχτά.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο προπονητής του Τριφυλλιού περιμένει τις εξελίξεις αυτή την εβδομάδα και να δει τι θα γίνει τελικά με την επιθυμία της διοίκησης να γίνουν επιπλέον περικοπές στο μπάτζετ.

Το πώς, δηλαδή, θα διαμορφωθεί τελικά το ρόστερ και ποιο θα είναι το πλάνο της επόμενης ημέρας, θα κρίνουν οριστικά αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα συνεχίσει στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει και η ΠΑΕ δεν έχει δείξει διάθεση να αλλάξει το σχέδιό της για νέο «ψαλίδι» στο μπάτζετ, τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού.  

Πάντως, το ενδεχόμενο παραμονής του Δημήτρη Κουρμπέλη στην ομάδα, όπως γράφεται σήμερα, μόνο καλό νέο μπορεί να είναι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που σίγουρα θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κι ενώ έχουν αποχωρήσει ήδη αρκετοί έμπειροι παίκτες.

Εξάλλου, το σενάριο που αναφέρει ότι η Σαμπντόρια μπορεί να αγοράσει τώρα τον Έλληνα άσο και να τον αφήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν στο Τριφύλλι δεν έχει καμία βάση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr. Μάλιστα, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο στο προσκήνιο για τον παίκτη πέραν από το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και επίσημα έχει κάνει πίσω, πάντα περιμένει τον Παναθηναϊκό μήπως ρίξει τις απαιτήσεις του.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, μάλλον ακραίο φαντάζει το σενάριο απόκτησης του Αλέξανδρου Κατράνη ως δανεικού από τη Σεντ Ετιέν. Ο 19χρονος μπακ δε δείχνει να απασχολεί σε αυτή τη φάση τους Πράσινους, από τη στιγμή που ο Εμανουέλ Ινσούα δεν είναι φευγάτος, ενώ για τη θέση υπάρχει και ο Βαγγέλης Οικονόμου. Θα ήταν, άλλωστε, τελείως... άκυρο για τον Παναθηναϊκό που «καίγεται» για επιθετικό να κάνει κίνηση για την απόκτηση αριστερού μπακ, ακόμα κι αν επρόκειτο για μια μεταγραφή χωρίς κόστος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags