Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... τρελαίνεται με Αζεβέδο ο Λουτσέσκου - Γιατί έχουν «στραβώσει» τους ΠΑΟΚτσήδες
| 2018-01-29 17:46:00

Δεν... τρελαίνεται με Αζεβέδο ο Λουτσέσκου - Γιατί έχουν «στραβώσει» τους ΠΑΟΚτσήδες

Sportdog Team
Δεν... τρελαίνεται με Αζεβέδο ο Λουτσέσκου - Γιατί έχουν «στραβώσει» τους ΠΑΟΚτσήδες

O κόσμος βράζει αλλά ο Ρουμάνος... χαίρεται.

Δεν έχει… κάτσει και πολύ καλά στους ΠΑΟΚτσήδες το ότι ο Μάρσιο Αζεβέδο δεν ήρθε έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης, παρά τα αντίθετα λεγόμενα του ίδιου αλλά και του Λούμπος Μίχελ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δείχνει πάντως να…αγχώνεται και ιδιαίτερα.

Αυτό συμβαίνει γιατί και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο αλλά και χθες στο Αγρίνιο στο διάστημα που έπαιξαν μαζί, από το 57΄ μέχρι τη λήξη, οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ρόμπερτ Μακ αποτέλεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΟΚ.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η αγωνιστική άνοδος του Σλοβάκου που δείχνει… άλλος ποδοσφαιριστής από την ώρα που «καθάρισε» με την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά τον μεγαλύτερο ρόλο έχει παίξει ο Βιεϊρίνια που όσο περνούν τα παιχνίδια τόσο καλύτερος εμφανίζεται ως αριστερός μπακ!

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως ο Λουτσέσκου δεν έχει στο μυαλό του να δώσει σταδιακά χρόνο συμμετοχής στον Αζεβέδο, προκειμένου ο Βραζιλιάνος να είναι πανέτοιμος από όλες τις απόψεις σε δύο περίπου εβδομάδες, δηλαδή πριν ξεκινήσουν τα ντέρμπι – φωτιά στην Super League που θα κρίνουν τον τίτλο αλλά και πριν τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου, εφόσον ο ΠΑΟΚ υπερασπιστεί στις 8 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι το 2-0 με το οποίο κέρδισε τον Ατρόμητο!

Απόδειξη αυτού είναι πως ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε στις «δοκιμές» του Σαββάτου τον Βραζιλιάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ανεξάρτητα εάν τελικά δεν τον χρησιμοποίησε ούτε λεπτό στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά εμπιστεύτηκε ξανά τον Βιεϊρίνια, ο οποίος στο 75o λεπτό του αγώνα και το σκορ στο 0-0, «έβγαλε» προσωπικότητα και έδειξε πως… νιώθει, φωνάζοντας τον υπεύθυνο δημοσίων και διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην διαιτητή, Δημήτρη Σαραϊδάρη, να σταματήσει να διαμαρτύρεται στον Θάνο γιατί καθυστερούσε την επανέναρξη του αγώνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags