Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβει φωτιές στην ΑΕΚ - «Θα ήθελα να γυρίσω, είμαι ανοιχτός να συζητήσω»!
| 2018-01-30 07:36:00

Ανάβει φωτιές στην ΑΕΚ - «Θα ήθελα να γυρίσω, είμαι ανοιχτός να συζητήσω»!

Sportdog Team
Ανάβει φωτιές στην ΑΕΚ - «Θα ήθελα να γυρίσω, είμαι ανοιχτός να συζητήσω»!

Πρώην ξένος άσος της Ένωσης ψήνεται για... επιστροφή!

Στην Τουρκία βρίσκεται πλέον ο Έλντερ Μπαρμπόσα και συγκεκριμένα στην Ακίσασπορ, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να θέλει αναφέρει πως θέλει κάποια μέρα να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Μπαρμπόσα στην εφημερίδα «LiveSport»:

«Η ΑΕΚ τότε δεν έδειξε ποτέ αν με ήθελε ή όχι. Δεν είχα πρόταση να ανανεώσω ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό μου. Ήταν η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου και δεν είχα πρόταση να ανανεώσω από την ομάδα. Στα Εμιράτα μου πρόσφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο και αποφάσισα να πάω εκεί. Ωστόσο, μου φέρθηκαν πολύ καλά όλοι στην ΑΕΚ, το διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα. Δεν έχω κάτι για να τους κατηγορήσω, όλοι μαζί μου ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Έχω ακόμη επαφές στην ΑΕΚ, με πολλά παιδιά. Συμπαίκτες και ανθρώπους από την ομάδα».

Για το αν θα επέστρεφε στην ΑΕΚ: «Θα ήταν ευχαρίστησή μου να γυρίσω στην ΑΕΚ κάποια ημέρα. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πάντως, είτε τον Μπαρμπόσα, είτε άλλον, η ΑΕΚ μπορεί να βρει έναν καλό αριστερό εξτρέμ αν ψάξει. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός να μιλήσω με την ΑΕΚ».

Για το νέο γήπεδο και τον κόσμο: «Θα ήθελα να έρθω να δω την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Είτε είμαι εκεί στην ομάδα, είτε όχι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την συμπαράστασή τους σε μένα. Και όσο έπαιζα στην ΑΕΚ και μετά και τώρα. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags