Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό το εξτρέμ κλείνει η ΑΕΚ – Βούηξε ο τόπος, είναι από το πάνω... ράφι; (BINTEO)
| 2018-01-30 18:10:00

Αυτό το εξτρέμ κλείνει η ΑΕΚ – Βούηξε ο τόπος, είναι από το πάνω... ράφι; (BINTEO)

Sportdog Team
Αυτό το εξτρέμ κλείνει η ΑΕΚ – Βούηξε ο τόπος, είναι από το πάνω... ράφι; (BINTEO)

Η Ένωση βρήκε τον εκλεκτό για την αριστερή πτέρυγα.

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην αριστερή πτέρυγα της βρήκε η ΑΕΚ, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Βολκάν Σεν. Έχει βουήξει ο τόπος μάλιστα για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έλθει στην Ελλάδα αντί του Τούρκου, με τον οποίο υπήρξε ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, εξαιτάς του γεγονότος, ότι δεν ήθελε να μπει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ένωση έκλεισε τον Μπεμπέ. Πρόκειται για τον Τιάγκο Μανουέλ Ντίας Κορέια, ένα όνομα που είχε ακουστεί έντονα το 2010, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον πήρε σε ηλικία 20 ετών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γκιμαράες. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που από το... Μουντιάλ Αστέγων και τα σκληρά γήπεδα της τρίτης κατηγορίας της Πορτογαλίας, βρέθηκε να αγωνίζεται στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως η Πρέμιερα Λιγκ και η ισπανική λα Λίγκα.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, πρόκειται για έναν παίκτη από το πάνω ράφι, όπως τονιζόταν και από την Ένωση. Ο 27χρονος Πορτογάλος έπαιζε στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος είχε με την Εϊμπαρ 11 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι. Μάλιστα έπαιξε 20 λεπτά στο τελευταίο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», πριν από 8 μέρες.

Οπότε είναι ένας παίκτης που έχει λεπτά και μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στα πλάνα του Χιμένεθ για τον δεύτερο γύρο της ΑΕΚ, με την οποία ο παίκτης έχει συμφωνήσει.

 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags