Facebook Pixel Sportdog.gr | Eπιβεβαίωση sportdog.gr για το... 9,5άρι του Ολυμπιακού - «Κυνηγάει» μεταγραφή-έκπληξη!
| 2018-01-30 21:57:00

Eπιβεβαίωση sportdog.gr για το... 9,5άρι του Ολυμπιακού - «Κυνηγάει» μεταγραφή-έκπληξη!

Sportdog Team
Eπιβεβαίωση sportdog.gr για το... 9,5άρι του Ολυμπιακού - «Κυνηγάει» μεταγραφή-έκπληξη!

Ποιες οι πιθανότητες για τον Βραζιλιάνο παικταρά.

Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς περίπου 24 ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν στην αγορά, τουλάχιστον για μία κίνηση.

Το sportdog.gr σας έχει μεταφέρει με συνεχόμενα ρεπορτάζ την πρόθεση των Ερυθρολεύκων να κλείσουν με… κάτι καλό τις χειμερινές κινήσεις τους, ενώ σε χθεσινό ρεπορτάζ, σας μεταφέραμε την πληροφορία, ότι «κάτι ψάχνουν» στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός ψάχνει την περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος είναι 9.5αρι και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως φορ όσο και στα εξτρέμ, υπό προϋποθέσεις.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στην Πόρτο και φέτος έχει παίξει σε 19 αγώνες με 3 γκολ και 4 ασίστ, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ήρθε σε κόντρα με τον προπονητή του, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, επειδή τον έκανε αλλαγή στο ματς με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ τις τελευταίες ώρες γράφεται στην Πορτογαλία πως η ομάδα του παίρνει κι άλλον επιθετικό και συγκεκριμένα… γυρίζει πίσω τον Γκονσάλο Πασιένσια!

Η περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς είναι ακριβή και μάλιστα ήδη ο παίκτης έχει δεχθεί κρούση από ομάδες της Κίνας, ενώ πιάνει και θέση ξένου, που ο Ολυμπιακός τη δεδομένη στιγμή δεν έχει. Αν φύγει τελικά ο Εμενίκε, τότε θα αποκτήσει…

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags