Facebook Pixel Sportdog.gr | Πωλήσεις μέσα στη νύχτα για Παναθηναϊκό! Στην ΑΕΚ ο Χουλτ, συμφωνία για Κουρμπέλη με ΠΑΟΚ
| 2018-01-31 02:12:00

Πωλήσεις μέσα στη νύχτα για Παναθηναϊκό! Στην ΑΕΚ ο Χουλτ, συμφωνία για Κουρμπέλη με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Πωλήσεις μέσα στη νύχτα για Παναθηναϊκό! Στην ΑΕΚ ο Χουλτ, συμφωνία για Κουρμπέλη με ΠΑΟΚ

Πόσα χρήματα και ποιους παίκτες θα πάρουν οι Πράσινοι.

Περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, καθώς οι δύο Δικέφαλοι είναι πολύ πιθανό την Τρίτη να ανακοινώσουν την απόκτηση των Δημήτρη Κουρμπέλη και Νίκλας Χουλτ αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν, στο πιο εντυπωσιακό φινάλε μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, αναμένεται την Τετάρτη να έχουμε δύο πωλήσεις από το Τριφύλλι και από μία προσθήκη για τους Κίτρινους και τους Ασπρόμαυρους.

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρότι έδινε σχεδόν τα μισά χρήματα από την πρόταση της Μπρόντμπι, κατάφερε να κλείσει τον Χουλτ, πατώντας πάνω στην επιθυμία του Σουηδού να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά και στο γεγονός ότι του έδινε καλύτερο συμβόλαιο.

Η Ένωση θα δώσει στο Τριφύλλι 200.000 ευρώ και ίσως κάποιον δανεικό (ακούστηκε ο Μεληκιώτης), ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 2.5 έτη, με τις απολαβές του να φτάνουν τις 150.000 ευρώ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και τις 300.000 για τις δύο επόμενες.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις υπήρξαν και στην υπόθεση του Κουρμπέλη, όπου ο ΠΑΟΚ με νέα πρόσφορα είναι έτοιμος για την ανατροπή και την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παρότι αργά το βράδυ της Τρίτης, όλα έδειχναν πως το deal θα χάλαγε, λόγω της άρνησης του ποδοσφαιριστή να πάει στην Τούμπα, ο Δικέφαλος επέστρεψε με νέα πρόταση και έδωσε τα χέρια πρώτα με τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι κοντά και με τον Κουρμπέλη, ο οποίος θα δώσει την οριστική του απάντηση το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν 1,6 εκατ. ευρώ στο Τριφύλλι συν τους Έργκους Κάτσε, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Μυστακίδη πληρωμένους μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια οι τρεις να παραμένουν στον Παναθηναϊκό με τη μορφή συνιδιοκτησίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags