Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει το αίμα του πίσω ο «Λύμπε» για το κάζο με Μπεμπέ - Φοβερή μεταγραφή με super deal!
| 2018-01-31 17:33:00

Παίρνει το αίμα του πίσω ο «Λύμπε» για το κάζο με Μπεμπέ - Φοβερή μεταγραφή με super deal!

Sportdog Team
Παίρνει το αίμα του πίσω ο «Λύμπε» για το κάζο με Μπεμπέ - Φοβερή μεταγραφή με super deal!

Είχε «σύμμαχο» τον παίκτη, αλλά οι χειρισμοί ήταν εξαιρετικοί. 

Μεγάλο ήταν το χθεσινό φιάσκο για την ΑΕΚ στην περίπτωση του Μπεμπέ, καθώς μετά τη διαρροή ότι υπήρχε συμφωνία για την απόκτηση του παίκτη και αναμενόμενη άφιξή του στην Ελλάδα για χάρη της Ένωσης, ξαφνικά οι «κιτρινόμαυροι» δημοσιοποίησαν ότι απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Πορτογάλο, αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι deal οδηγήθηκε σε ναυάγιο.

Ο παίκτης αποτελούσε προσωπική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτός που ανέλαβε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, όμως, δεν είχε υπολογίσει σωστά τα δεδομένα της υπόθεσης και στην ουσία είναι αυτός που χρεώνεται το μεγάλο επικοινωνιακό κάζο.

Πάντως, ο «Λύμπε» ήταν αυτός που κατάφερε άμεσα να πάρει… ρεβάνς, κλείνοντας τη μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ, λίγες ώρες μετά το «ναυάγιο» με τον Μπεμπέ. Ο παλαίμαχος επιθετικός, έχοντας φυσικά και «σύμμαχο» τον Σουηδό, ο οποίος ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, κατόρθωσε να πετύχει ένα πολύ καλό deal για την Ένωση για πολλούς λόγους.

Αρχικά, γιατί ο παίκτης, που είναι από τους κορυφαίους στη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποκτήθηκε με το μικρότερο δυνατό κόστος κι ενώ υπήρχε άμεσος ανταγωνιστής (Μπρόντμπι) που έδινε πολύ περισσότερα χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, η ΑΕΚ κάλυψε το κενό που είχε στην αριστερή της πτέρυγα με έναν εξαιρετικό παίκτη, τον οποίο πλήρωσε χωρίς υπερβολές, δίνοντας όσα παίρνει και ο έτερος αριστερός μπακ, Έλντερ Λόπες, αυξάνοντας παράλληλα τον ανταγωνισμό για τον Πορτογάλο.

Εξάλλου, ο Έλντερ Λόπες θα κληθεί αργά ή γρήγορα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο (λήγει σε ένα χρόνο), όντας «πιεσμένος» από την παρουσία του Νίκλας Χουλτ στην ομάδα. Κι απ’ αυτή την άποψη, λοιπόν, η κίνηση απόκτησης του Σουηδού είναι πολύ έξυπνη και σίγουρα ο όλος χειρισμός πιστώνεται στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Αν και υπάρχουν κάποιες φήμες που αναφέρουν ότι καταλυτικό ρόλο για την ολοκλήρωση του deal έπαιξε η δυναμική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη…  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags