Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνηση – έκπληξη από οπαδούς του ΠΑΟ! Πήγαν στο Κορωπί και διέκοψαν την προπόνηση!
| 2018-02-01 17:15:00

Κίνηση – έκπληξη από οπαδούς του ΠΑΟ! Πήγαν στο Κορωπί και διέκοψαν την προπόνηση!

Sportdog Team
Κίνηση – έκπληξη από οπαδούς του ΠΑΟ! Πήγαν στο Κορωπί και διέκοψαν την προπόνηση!

Για ποιο λόγο πήγαν και τι είπαν στην ομάδα;

Εκτάκτως στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκαν την Πέμπτη οπαδοί του Τριφυλλιού, οι οποίοι διέκοψαν το πρόγραμμα για να… εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην ομάδα για την προσπάθεια που κάνουν.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού μίλησαν στους παίκτες και στον Μαρίνο Ουζουνίδη και μεταξύ άλλων ανέφεραν πως καταλαβαίνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και εξέφρασαν την στήριξή τους.

"Να ξέρετε ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται και εκτιμούμε τη στάση σας και το σεβασμό που έχετε δείξει στον Παναθηναϊκό. Δεν είστε μόνοι σας, εμείς θα είμαστε δίπλα σας, στο πλευρό σας..." ήταν μερικά από τα λόγια των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν συνάντηση στο γήπεδο της Λεωφόρου και από εκεί μετέβησαν στο Κορωπί απ' όπου αποχώρησαν λίγο μετά τις 17.00

Παράλληλα, οι φίλαθλοι... αποθέωσαν και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ και αποφάσισε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θυμίζουμε, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Έλληνας άσος δεν δέχθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο, καθώς ξεκαθάρισε και στις δύο πλευρές, πως δεν θέλει να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags