Facebook Pixel Μία ανάσα από φορ ο Ολυμπιακός, «χτύπημα» στην Αγγλία - Sportdog.gr
| 2018-02-02 11:10:00

Μία ανάσα από φορ ο Θρύλος, «χτύπημα» στην Αγγλία - Τι έγινε με Σανιά, «τρελή» πώληση-έκπληξη!

Sportdog Team
Μία ανάσα από φορ ο Θρύλος, «χτύπημα» στην Αγγλία - Τι έγινε με Σανιά, «τρελή» πώληση-έκπληξη!

Παραμένει... καυτό το μεταγραφικό ρεπορτάζ στο Λιμάνι. 

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε μεγάλες προσπάθειες για να ολοκληρώσει μεταγραφή μέχρι και το... παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε. 

Οι Πειραιώτες κυνηγούσαν μέχρι τέλους δύο κινήσεις, σύμφωνα και με τις εισηγήσεις του Όσκαρ Γκαρσία, την απόκτηση ενός δεξιού μπακ κι ενός επιθετικού.

Όσον αφορά την κίνηση για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής, οι προσπάθειες αφορούν αποκλειστικά την περίπτωση του Νάτσο Βιδάλ της Βαλένθια, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε καθώς «κόλλησε» στο οικονομικό, όπως σας αποκαλύψαμε σε σχετικό ρεπορτάζ. Απεναντίας, το όνομα του Μπακαρί Σανιά που ακούστηκε δεν έπαιξε ποτέ στην πραγματικότητα για τους Ερυθρόλευκους.

Από την άλλη, για τον επιθετικό έγιναν σοβαρές διαπραγματεύσεις για να αποκτηθεί παίκτης από την Αγγλία. Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αλλά το deal δεν ολοκληρώθηκε όχι λόγω του ποδοσφαιριστή, αλλά επειδή δε βρέθηκε άκρη με το υψηλό κόστος δανεισμού που αξίωνε η ομάδα του. Πάντως, ο συγκεκριμένος επιθετικός πήρε τελικά μεταγραφή, ως δανεικός, σε άλλο σύλλογο, ωστόσο το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα και από ένα ακόμα πολύ καλό deal, που αφορούσε την πώληση ποδοσφαιριστή του, με ένα εξαιρετικό ποσό, αν και πρόκειται για παίκτη που έχει φορέσει ελάχιστα την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο λόγος για τον νεαρό Κωνσταντίνο Τσιμίκα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Βίλεμ και λίγο έλειψε να αγοραστεί από ενδιαφερόμενη ομάδα, η οποία ήταν έτοιμη να πληρώσει το 1,2 εκατ. ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του ως buy out. Τελικά, όμως, η συμφωνία δεν έγινε, αν και οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί το προσεχές καλοκαίρι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags