Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα Κατσουράνη στον κόσμο του ΠΑΟ: «Με έδιωξε ένας άσχετος – Γι’αυτό είναι έτσι τώρα η ομάδα»
| 2018-02-02 14:24:00

Μήνυμα Κατσουράνη στον κόσμο του ΠΑΟ: «Με έδιωξε ένας άσχετος – Γι’αυτό είναι έτσι τώρα η ομάδα»

Sportdog Team
Μήνυμα Κατσουράνη στον κόσμο του ΠΑΟ: «Με έδιωξε ένας άσχετος – Γι’αυτό είναι έτσι τώρα η ομάδα»

Φοβερές ατάκες από τον βετεράνο άσο.

Την κατάσταση στον Παναθηναϊκό κλήθηκε να σχολιάσει ο Κώστας Κατσουράνης σε μεγάλη συνέντευξή του. Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, πρώην αρχηγός του Τριφυλλιού και ένας από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 2010 περιέγραψε με παράπονο, στο sport24.gr, το πως έφυγε από το 2013 και απέδωσε το αίσχιστο σημείο στο οποίο έχει φτάσει η ομάδα και σε χειρισμούς όπως η απομάκρυνσή του. Συγκεκριμένα υποστήριξε, ότι τον έδιωξε άνθρωπος άσχετος από ποδόσφαιρο, τον οποίο δεν είχε δει ποτέ ξανά στη ζωή του.

«Εμένα κάποιος κύριος Παναγόπουλος, δεν ξέρω αν έχει ιδέα με το ποδόσφαιρο, με κάλεσε και μου είπε να φύγω. Μάλλον δεν έχει ιδέα με το ποδόσφαιρο, από αυτά που μου είχε πει τότε. Δεν τον ήξερα. Πρώτη φορά στη ζωή μου τον είδα εκεί.

Απλά λέω στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τον “Χ” Κατσουράνη που ήταν ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής που είχε προφέρει ό,τι πρόσφερε στον Παναθηναϊκό, είναι δυνατόν μία ΠΑΕ να τον διώχνει με έναν άνθρωπο που δεν τον έχει δει ποτέ στη ζωή του;

Για να καταλάβει ο κόσμος πως αυτή η ΠΑΕ έφτασε σε αυτό το σημείο σήμερα. Όλη η ομάδα είναι μία οικογένεια. Και ξαφνικά με έδιωξε ένας άνθρωπος που δεν τον έχω δει ποτέ. Τι άλλο να πω δηλαδή; Δεν έχει σημασία τι μου είπε! Καταρχήν, ό,τι και να μου έλεγε, ο άνθρωπος είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο. Δεν έχει ιδέα τί είναι», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κατσουράνης σε συνέντευξη στο sport24 όπου απάντησε και σε... προβοκατόρικες ερωτήσεςι, όπως αν είναι αντιολυμπιακός και αν έχει παίξει σε στημένο παιχνίδι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags