Facebook Pixel Sportdog.gr | ΑΕΛ και Πανιώνιος έχασαν τα άΧαστα - Κόλλησαν στο 0-0
| 2018-02-03 19:09:00

ΑΕΛ και Πανιώνιος έχασαν τα άΧαστα - Κόλλησαν στο 0-0

Sportdog Team
ΑΕΛ και Πανιώνιος έχασαν τα άΧαστα  -  Κόλλησαν στο 0-0

Λευκή ισοπαλία στη Λάρισα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό από πλευράς θεάματος. Είχε όμως δύο φάσεις που έγιναν από πλευράς Πανιωνίου στο 9' και στο 41' με κεφαλιές του Μπανανά. Στην έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κρισμάν, στο 53', ενώ έντεκα λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Μασούρα κόντραρε στον λιοντάρι, τον Γκιοατά, που έπαιζε με σπασμένο χέρι από το 4ο λεπτό που τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Ναζλίδη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά από το 60' και μετά με την άμυνα των Νεοσμυρνιωτών να περνά δύσκολες στιγμές. Στο 71' όμως οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και έχασαν μεγάλη στιγμή με τον Σπιριντόνοβιτς, όπως και στο 82' με τον Λάμπρου να σουτάρει και τον Νίλσεν να αποτυχαίνει να κάνει την προβολή. Η Λάρισα απάντησε στο 89' με τον Μιλοσάβλιεβιτς να αποτυχάνει να κάνει το 1-0.

Έτσι το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς. Η ΑΕΛ έχει 22 και συγκατοικεί στην 9η θέση με τον ΠΑΣ, ενώ ο Πανιώνιος ανέβηκε στην 6η, έχοντας 28 μαζί με την Ξάνθη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν τη λήξη δημιουργήθηκε επεισόδιο με πολλούς παράγοντες να μπουκάρουν στο γήπεδο, εξαιτίας ενός χτυπήματος του Σπιριντόνοβιτς στον Γουάλας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο Κρισμάν, στο 53', έχασε την καλύτερη ευκαιρία για την ΑΕΛ, για να σημειώσει το γκολ και να πάρει τη νίκη.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας , Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (61' Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66' Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71' Περόνε), Ναζλίδης

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70' Σαντάνα), Μασούρας (56' Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62' Νίλσεν)

Η ΦΑΣΗ Αυτή του 53'. Ναζλίδης και Κρισμάν έκρυψαν τη μπάλα, ο δεύτερος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σημάδεψε πάνω απ' την εστία.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Στο 30' ο πρώτος βοηθός, Καραγκιζόπουλος, έκανε λάθος. Ο Γκιοατά απομάκρυνε ο Μιλοσάβλιεβιτς έβαλε την κόντρα, η μπάλα κατέληξε στον Ναζλίδη, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του για χέρι του Σέρβου, το οποίο δεν έκανε ποτέ. Ο Ηλίας Φυντάνης μάλιστα μετά το ματς άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Κουμπαράκη.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος μέρος, η ΑΕΛ όμως πήρε τα ηνία στο δεύτερο και έχασε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Το παιχνίδι θα κρινόταν στο ένα τέρμα. Δεν το πέτυχε κανείς και έτσι ΑΕΛ και Πανιώνος δεν μπόρεσαν φύγουν με κάτι καλύτερο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags