Ο Παναθηναϊκός των... χιλίων προβλαμάτων απέκτησε ακόμα ένα, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κουρμπέλη για περίπου 3-4 εβδομάδες!

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

Ο Κουρμπέλης έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον Δικέφαλο και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για σχεδόν έναν μήνα.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι η ζημιά του αρχηγού των Πρασίνων ήταν -πιθανότατα- αποτέλεσμα κάκιστου χειρισμού της κατάστασης από τον ίδιο τον παίκτη και από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Και αυτό γιατί ενώ ο Κουρμπέλης ένιωθε ενοχλήσεις από την αρχή της αναμέτρησης, συνέχισε να αγωνίζεται.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο παίκτης επέμενε να μην γίνει αλλαγή στο 30’ και να βγάλει όλο το πρώτο ημίχρονο με πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που ο Ουζουνίδης και το τεχνικό τιμ δέχθηκαν

Παράλληλα, ο 24χρονος μέσος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχθηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού για την Superleague, κάτι που όμως θα συνέβαινε ούτως ή άλλως λόγω του τραυματισμού του.