Facebook Pixel Νέο ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-02-05 12:05:00

Νέο ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό - Ξανά στο χείλος του γκρεμού, όλα στον αέρα, θα τη βγάλει;

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό - Ξανά στο χείλος του γκρεμού, όλα στον αέρα, θα τη βγάλει;

Ποιοι τον «πολεμούν», τι θα κάνει ο Αλαφούζος.

«Καυτή» είναι αυτή η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, καθώς από αύριο ξεκινάει η εκδίκαση των προσφυγών πέντε παικτών, των Μικαέλ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ, Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα οι «πράσινοι» να εξασφαλίσουν άλλη αναβολή στις συγκεκριμένες υποθέσεις. 

Πλέον, ο δρόμος είναι ένας για το Τριφύλλι, προκειμένου να αποφύγει τιμωρίες που προβλέπουν ακόμα και αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα, δηλαδή να πληρωθούν οι συγκεκριμένες ποδοσφαιριστές για να γλιτώσει ο σύλλογος από δυσάρεστες καταστάσεις.

Ωστόσο, παρόλο που έγιναν κάποιες πωλήσεις, το ταμείο είναι… μείον στον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχει ρευστό για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις, μιας και εκκρεμούν να πληρωθούν και οι δόσεις οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.

Η μοναδική λύση είναι να δοθούν τα χρήματα για προσφυγές από κάποιον κι αυτός αναμένεται να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιάννης Αλαφούζος!

Μπορεί ο Έλληνας επιχειρηματίας να έχει δηλώσει ότι έχει αποσυρθεί από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ωστόσο παραμένει δίπλα στην ομάδα και όποτε χρειάζεται συμβάλει, προκειμένου ο σύλλογος να παραμείνει ζωντανός.

Όπως έκανε και στην περίπτωση της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ, προκειμένου ο παίκτης να μην κερδίσει την ελευθερία του και αποχωρήσει χωρίς όφελος για την ομάδα, έτσι και τώρα ο Γιάννηw Αλαφούζος εκτιμάται ότι θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να αποφευχθούν πιθανές τιμωρίες που θα φέρουν την ομάδα σε αδιέξοδο.

Προφανώς, στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να παραμείνει ο Παναθηναϊκός ένα ελκυστικό προϊόν και γι’ αυτό «προστατεύει» με κάθε τρόπο την ομάδα από δυσάρεστες εξελίξεις, μέχρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής και ο σύλλογος να μεταβεί ομαλά στην επόμενη μέρα. 

Γι’ αυτό, άλλωστε, σκοπεύει να βάλει, για μια ακόμα φορά, πλάτη στο «καυτό» θέμα των προσφυγών που απειλεί τον σύλλογο με βαριές «καμπάνες» και εξελίξεις που μπορεί να φέρουν την ομάδα σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση, ακόμα και σε αγωνιστικό επίπεδο.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags