Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντολή Αλαφούζου: Αυτοί θα «τρέξουν» τον ΠΑΟ μετά την απόλυση Τουμαζάτου!
| 2018-02-05 18:08:00

Εντολή Αλαφούζου: Αυτοί θα «τρέξουν» τον ΠΑΟ μετά την απόλυση Τουμαζάτου!

Sportdog Team
Εντολή Αλαφούζου: Αυτοί θα «τρέξουν» τον ΠΑΟ μετά την απόλυση Τουμαζάτου!

Τα δεδομένα της επόμενης μέρας στα διοικητικά του Τριφυλλιού.

Η απόλυση του Αγησίλαου Τουμαζάτου φέρνει αλλαγές στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να εξασφαλίσει την βιωσιμότητά του για το μέλλον.

Κατόπιν εντολής του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, τον Τουμαζάτο θα διαδεχθεί από εδώ και στο εξής μια τετραμελής επιτροπή, που θα αναλάβει να «τρέξει» τα θέματα του Παναθηναϊκού.

Αυτή θα αποτελείται από τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Στράτο Σωπήλη, τον οικονομικό διευθυντή, Γιώργο Στάμο, αλλά και τον επίσης οικονομικό σύμβουλο, Αλέκο Σφυρή, που αποτελεί ουσιαστικά το νέο πρόσωπο στις λήψεις αποφάσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κατά τα άλλα, το κλίμα στις τάξεις του Τριφυλλιού παραμένει τεταμένο, αφού οι υπάλληλοι της ΠΑΕ φέρονται να εξέφρασαν έντονα παράπονα για το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει αλλαγή στο κτήριο που στεγάζεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags