Facebook Pixel Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 1-1
| 2018-02-05 21:24:00

Μοιρασιά στο ντέρμπι παραμονής - «Χ»αλάστηκαν Πλατανιάς και Απόλλωνας!

Sportdog Team
Μοιρασιά στο ντέρμπι παραμονής - «Χ»αλάστηκαν Πλατανιάς και Απόλλωνας!

Έμειναν στο 1-1, που δεν... βόλεψε κανέναν!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Απόλλωνας Σμύρνης στην Κρήτη, σε ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής στη Superleague.

Στο 16’ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν με τον Ενσικουλού να αστοχεί σε τετ α τετ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κοντοέ στο 23’.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες φάσεις μέχρι το 68’ όταν ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ από το… πουθενά. Από εκτέλεση φάουλ του Κονέ, ο Τσουκαλάς σούταρε και ο Κλιάιτς απέκρουσε, όμως η μπάλα «στρώθηκε» στον Κοντοέ, που την έστειλε στα δίχτυα από κοντά.

Ο Πλατανιάς, ωστόσο, κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 81’ ο Τσόβιτς έκανε λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Πετρόπουλος, γράφοντας το 1-1 προ κενής εστίας.

Οι Κρητικοί παραλίγο να πετύχουν ανατροπή και να πάρουν τη νίκη στο 95’, όμως ο επόπτης ακύρωσε σωστά γκολ του Πλατανιά, καταλογίζοντας τον Πετρόπουλο σε θέση οφσάιντ.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Πλατανιάς παρέμεινε τελευταίος με 10 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει 15 πόντους και είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκεται η Κέρκυρα.

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κλιάϊτς, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Ουντότζι, Μάλσα (56’ Πλιάτσικας), Νίλι (71’ Κασαλίτσα), Ενσικουλού
Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Στόιτσεφ, Στανισάβλιεβιτς, Ντουαλά, Πλιάτσικας, Παπανικολάου

Απόλλων Σμύρνης: (Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (73’ Μενδρινός), Ελμπάζ ( 46’ Ντεβέσα), Παπάζογλου, Στάθης, Μπαρτολίνι
Στον πάγκο: Χουάντερσον, Κύργιας, , Ανιέτε, Χουάρες, Αλίβοντιτς,

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) , Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Τσαμούρης (Πειραιά)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags