Facebook Pixel Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έστειλε «μήνυμα» στον Γιαννακόπουλο - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2018-02-06 12:50:00

Χαμός από τον κόσμο του ΠΑΟ - Πήρε θέση για την Ευρωλίγκα και έστειλε «μήνυμα» στον Γιαννακόπουλο!

Sportdog Team
Χαμός από τον κόσμο του ΠΑΟ - Πήρε θέση για την Ευρωλίγκα και έστειλε «μήνυμα» στον Γιαννακόπουλο!

Συντριπτικά τα ποσοστά, ξεκάθαρη η στάση των οπαδών. 

Πριν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πραγματοποιήσει το δημοψήφισμα που προανήγγειλε χθες σχετικά με την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, το sportdog.gr άνοιξε τις κάλπες, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο του Τριφυλλιού να πάρει θέση για το φλέγον αυτό ζήτημα.

Η ανταπόκριση των οπαδών του Εξάστερου είναι τεράστια και από τα αποτελέσματα του μεγάλου γκάλοπ που ανέβηκε στο site λίγο πριν τα μεσάνυχτα («τρέχει» ακόμα, ψηφίστε ΕΔΩ), φαίνεται ξεκάθαρα η τάση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων σχετικά με το θέμα που έθεσε το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αρχικά, ο κόσμος της ομάδας υποστηρίζει με το συντριπτικό ποσοστό (άνω του 70% την ώρα της δημοσίευσης της είδησης) ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά από την Ευρωλίγκα, με 12 μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Εν συνέχεια, με ξανά πολύ μεγάλο ποσοστό (σχεδόν 60%) οι οπαδοί τάσσονται υπέρ της λύσης του δημοψηφίσματος που πρότεινε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την παραμονή στην Ευρωλίγκα, ενώ με το επίσης εντυπωσιακό ποσοστό του 63% συμφωνούν με την αποχώρηση της ομάδας από τη διοργάνωση!

Όπως γίνεται αντιληπτό και σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γκάλοπ του sportdog.gr (έχουν ψηφίσει πάνω 3.000 αναγνώστες), ο κόσμος φαίνεται να συμφωνεί απόλυτα με τις βλέψεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κι αν όντως πραγματοποιηθεί δημοσκόπηση είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν πολύ σημαντικές εξελίξεις στον Εξάστερο! Εν αναμονή... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags