Facebook Pixel Το απόλυτο κατάντημα!
| 2011-01-17 21:52:00

Το απόλυτο κατάντημα!

Το απόλυτο κατάντημα!

O «Κύριος Πρόεδρος» γράφει για το «ντου» του Γιώργου Βαρδινογιάννη στο μπουθ του ΟΑΚΑ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Καβάλα.

Ήταν κάτι πολύ χειρότερο για αυτό που (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) αλλά συχνά το πιπιλάνε πολλοί, για την «ελευθερία του τύπου» μιλάω (Ελάτε τώρα, μη σας πιάνουν τα γέλια...)

Η επίθεση λοιπόν με τόσο ανόητο τρόπο και ύφος «παλαιών εποχών» (θυμούνται άραγε κάποιοι;) προέρχεται από κάποιους «από τους υπόλοιπους ρεπόρτερ, (τους περισσότερους) εκείνους που ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να σχολιάσουν, που δεν «ΕΧΟΥΝ» άποψη, που... παραπέμπουν για «το βράδυ» στους διαιτητοσχολιαστές.

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!

Όλοι αυτοί λοιπόν... κακόμαθαν τον κ. Βαρδινογιάννη και τον οδήγησαν σε τέτοιες υπερβολές και τέτοιου ύψους «μαθήματα δημοσιογραφίας».

Και όσο συνεχίζουν να ΣΙΩΠΟΥΝ και να αυτολογοκρίνονται, πολλοί «Βαρδινογιάννηδες» θα ξεφυτρώνουν ο ένας μετά από τον άλλον. Και θα επιχειρούν να φιμώσουν ιδιαίτερα τις φωνές εκείνων που ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον εαυτό τους και ό,τι βλέπουν, αυτό και θα καταθέτουν.

Ο κ. Βαρδινογιάννης εκμεταλλεύτηκε απλά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ που ΕΜΕΙΣ ανοίξαμε. Έτσι τον συνηθίσαμε, έτσι αντέδρασε.

Υπάρχουν, ίσως υπάρξουν και χειρότερα. Έρχονται...

Με σεβασμό

ΥΓ. 1: Αλήθεια, όλοι εκείνοι που ΕΔΩ... ΤΡΕΜΟΥΝ την έκφραση ελεύθερων απόψεων, γιατί σε ανάλογες περιγραφές Ευρωπαϊκών αγώνων και τις φάσεις σχολιάζουν, και τα βίντεο παίζουν και ξαναπαίζουν. Τι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ στην πατρίδα;

ΥΓ. 2: ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!

ΥΓ. 3: Ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνει ο Τζίγγερ. Δεν είναι ανόητος!

ΥΓ. 4: Άλλος ο Μήτρογλου «του Ολυμπιακού» άλλος του Πανιωνίου...

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags