Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πέσιμο» οπαδών στο Ρέντη και υβριστικά συνθήματα - «Επίθεση» στον Φορτούνη - Τι θα κάνει η διοίκηση
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-08 00:20:00

«Πέσιμο» οπαδών στο Ρέντη και υβριστικά συνθήματα - «Επίθεση» στον Φορτούνη - Τι θα κάνει η διοίκηση

Sportdog Team
«Πέσιμο» οπαδών στο Ρέντη και υβριστικά συνθήματα - «Επίθεση» στον Φορτούνη - Τι θα κάνει η διοίκηση

«Τρελαμένοι» οι Ολυμπιακοί μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Περίπου 300 αγανακτισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μετέβησαν στου Ρέντη αργά το βράδυ της Τετάρτης για να μιλήσουν στους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας και να τους τα "χώσουν" για τη νέα ήττα από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Κύριος αποδέκτης της έντονης κριτικής των ερυθρόλευκων οπαδών ήταν ο Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης με αφορμή την κάκιστη απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και το γεγονός ότι ως ηγέτης της ομάδας, δεν μπορεί να την σηκώσει στις πλάτες του.

Όσον αφορά τον =άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι φίλαθλοι εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για την εικόνα της ομάδας και απαίτησαν να ληφθούν αποφάσεις και μέτρα για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

«Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», «Θρύλε για θυμήσου τα πέτρινα σου χρόνια, πρωταθλητή σε κάναμε με πέτρες και καδρόνια», «Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπ@@@», ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Ανάλογη απογοήτευση υπάρχει πάντως συνολικά στην διοίκηση και οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις και αλλαγές σε διάφορα επίπεδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags