Facebook Pixel Άναψε φωτιές στην ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος - Sportdog.gr
| 2018-02-08 11:20:00

Άναψε φωτιές στην ΑΕΚ ο Λάζαρος - Η απίστευτη αντίδραση που «πάγωσε» τους πάντες - Τι τρέχει άραγε;

Sportdog Team
Άναψε φωτιές στην ΑΕΚ ο Λάζαρος - Η απίστευτη αντίδραση που «πάγωσε» τους πάντες - Τι τρέχει άραγε;

Με ποιον «τα έχει» ο παίκτης; Οι φήμες και η αλήθεια. 

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε χθες στις τάξεις της ΑΕΚ το γεγονός ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού, μιας και ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει συνηθίσει σε τόσο… λάιτ αντιδράσεις μετά τα τέρματά του.

Αν θυμηθεί, μάλιστα, κανείς τους πανηγυρισμούς του στα γκολ που είχε πετύχει στο πρώτο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Πειραιώτες, σίγουρα απορεί βλέποντας πώς αντέδρασε χθες μετά την «καρφωτή» κεφαλιά που άνοιξε το σκορ σε βάρος των «ερυθρολεύκων».

Πολλοί συνδύασαν τη συγκεκριμένη αντίδραση με το γεγονός ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν ξεκίνησε βασικός στο χθεσινό παιχνίδι και χρειάστηκε ο τραυματισμός του Έλντερ Λόπες για να περάσει στο ματς. Πάντως, ο παίκτης είχε ενημερωθεί εξ αρχής από τον Μανόλο Χιμένεθ ότι δε θα άρχιζε στο συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε εξηγήσει στον Έλληνα άσο ότι τον θεωρεί «μπουκωμένο» από τα συνεχόμενα παιχνίδια και πως θα τον άφηνε στον πάγκο για να πάρει ανάσες, άσχετα αν αναγκάστηκε να τον ρίξει στη μάχη τελικά από νωρίς λόγω αναγκαστικής αλλαγής.

Εξάλλου, αν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα μπορούσε να είναι με κάτι «πειραγμένος» στην ΑΕΚ, αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Από τον Νοέμβριο και μετά η Ένωση έχει διακόψει τις επαφές με τον παίκτη για το συγκεκριμένο θέμα και το ότι δεν τον έχει ενημερώσει για πότε θα καθίσουν στο τραπέζι ενδεχομένως να έχει επηρεάσει αρνητικά τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως, υπάρχει μια φημολογία που αναφέρει ότι η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση είναι «παγωμένη», όχι με τον παίκτη, αλλά με την πλευρά του διεθνούς εξτρέμ, η οποία φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο μιας νέας μεταγραφής στο εξωτερικό.

Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ, όπου βρήκε ξανά τον εαυτό του. Νιώθει καλά στην Ένωση και αυτό που θέλει είναι να ανανεώσει με την ομάδα, αλλά με τους δικούς του όρους.

Ο παίκτης γνωρίζει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και σκοπός του είναι να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Γι’ αυτό εκτιμάται ότι οι διαπραγματεύσεις με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, όταν με το καλό αρχίσουν, μόνο εύκολες δε θα είναι… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags