Facebook Pixel Τα χρήματα που μπαίνουν στον Παναθηναϊκό, ο επενδυτής και η... μεταγραφή-δώρο - Sportdog.gr
| 2018-02-10 11:33:00

Τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ - Τα χρήματα που μπαίνουν, ο επενδυτής και η... μεταγραφή-δώρο!

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ - Τα χρήματα που μπαίνουν, ο επενδυτής και η... μεταγραφή-δώρο!

Αχτίδα φωτός στο Τριφύλλι, θετικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Μόνο έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζεται από όλα τα ρεπορτάζ να έχει τη διάθεση να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να βγει η χρονιά χωρίς άλλα προβλήματα.

Το sportdog.gr σάς έχει ενημερώσει με μια σειρά από διαδοχικά ρεπορτάζ όλες τις προηγούμενες μέρες ότι ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού παραμένει δίπλα στην ομάδα, παρόλο που έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του και συμβάλλει οικονομικά όποτε χρειάζεται για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στον σύλλογο.

Οι τελευταίες προσθαφαιρέσεις στη διοίκηση, άλλωστε, επιβεβαίωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ είναι ενεργός, προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα, καθώς υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε άλλα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Όσον αφορά την τελευταία αποχώρηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, μία εξέλιξη που βεβαίως είχατε διαβάσει πρώτοι στο sportdog.gr, ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη, καθώς στον Έλληνα μάνατζερ χρεώθηκαν αρκετοί λάθος χειρισμοί στα μεταγραφικά θέματα.

Πλέον, αναμένεται να συνεχίσει ως ατζέντης και όχι ως τεχνικός διευθυντής, ενώ σκοπεύει άμεσα να επαναπροσεγγίσει όλους τους παίκτες που είχε δικαιώματα, πριν πάρει το συγκεκριμένο πόστο στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ξανά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, του οποίου ο νυν μάνατζερ, Αντώνης Αποστολόπουλος, δεν έχει καταφέρει ακόμα να φέρει την πρόταση που είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και γενικά υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα για τον τρόπο που λειτούργησε στην περίπτωση του Έλληνα άσου.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος να είναι αυτός τελικά που θα καταφέρει να κλείσει τη μεταγραφή του παίκτη στο εξωτερικό και να φέρει στον Παναθηναϊκό τα απαραίτητα χρήματα από την πώληση του Έλληνα μέσου.

Εξάλλου, το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση που είχε ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος να ταξιδέψει στην Ιταλία μαζί με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον, έτσι ώστε να έτρεχε ο ίδιος τη μεταγραφή αν διαπίστωνε πως ο εκπρόσωπος του παίκτη ήταν μόνο λόγια. Λέτε, λοιπόν, ο Έλληνας μάνατζερ να κάνει αυτό το μεγάλο «δώρο» στους Πράσινους, αν και αποχώρησε από την ομάδα; 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags