Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγρια κατσάδα Ουζουνίδη σε τρεις - Ποιος τον «τσίτωσε» και τον πέταξε έξω - «Πάγωσε» στο 0-2 (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-10 23:00:00

Άγρια κατσάδα Ουζουνίδη σε τρεις - Ποιος τον «τσίτωσε» και τον πέταξε έξω - «Πάγωσε» στο 0-2 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άγρια κατσάδα Ουζουνίδη σε τρεις - Ποιος τον «τσίτωσε» και τον πέταξε έξω - «Πάγωσε» στο 0-2 (ΦΩΤΟ)

Χαμένα τα είχε με τους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Παναθηναϊκός παρότι ξεκίνησε πολύ δυνατά στα Γιάννινα και μόλις στο 6ο λεπτό έχασε μία απίστευτη ευκαιρία με τον Μυστακίδη σε κενή εστία για να ανοίξει το σκορ, βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0, από δύο πολύ ωραία γκολ του Πέδρο Κόντε και έχοντας πάρα πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα.

Τα προβλήματα αυτά είχε εντοπίσει από νωρίς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος… κατσάδιασε τους Οικονόμου και Κολοβέτσιο μετά το δεύτερο γκολ των Ιωαννίνων, ενώ οι φωνές συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό πως η κάμερα της Nova έπιασε τον Έλληνα κόουτς να κοιτάει αποσβολωμένος για λίγα δευτερόλεπτα προς την εστία του Βλαχοδήμου, αμέσως μετά το 2-0 (δείτε σχετική φωτογραφία στο τέλος του θέματος).

Η εικόνα, όμως, του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ήταν φανερό πως το 3-5-2 δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναμενόμενα στους Πράσινους και γι' αυτό και άλλαξε σε 4-2-3-1 στο 65’, ενώ ο Κόντε παίζοντας στην κόντρα έκανε ό,τι ήθελε.

Μάλιστα, μετά από μία ακόμα ευκαιρία του ΠΑΣ, που ξεκίνησε από λάθος του Τζανδάρη, ο Ουζουνίδης τα… έψαλε άγρια στον Έλληνα χαφ, ενώ λίγο μετά τον έβγαλε εκτός ματς και πέρασε στο 56’ στην θέση του τον Άλτμαν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags