Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης... εναντίον του Ολυμπιακού!
| 2018-02-11 12:00:00

Φοβερά πράγματα Σαββίδη, χωρίς προηγούμενο όσα έκανε - Έτσι «έσβησε» τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα Σαββίδη, χωρίς προηγούμενο όσα έκανε - Έτσι «έσβησε» τον Ολυμπιακό!

Το 'πε και το 'κανε ο… Ιβάν ο τρομερός, δικαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportdog.gr.

Πριν από δύο μήνες, στις 7 Δεκεμβρίου 2017, το sportdog.gr σας είχε εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια γιατί ο Ιβάν Σαββίδης θα άλλαζε το λογότυπο του τηλεοπτικού σταθμούς Έψιλον. Εδώ και λίγες ημέρες το… ερυθρόλευκο λογότυπο του τηλεοπτικού σταθμού είναι παρελθόν και στη θέση του υπάρχει ένα καινούριο στο οποίο κυριαρχούν το μαύρο, το άσπρο και το χρυσό όπως δηλαδή συμβαίνει και στο έμβλημα του ΠΑΟΚ επί ημερών Ιβάν Σαββίδη, με το όλο θέμα να έχει κάνει με την… αντιπάθεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κόκκινο και φυσικά στον… Ολυμπιακό!

Οι παρεμβάσεις όμως του Ιβάν Σαββίδη στο Έψιλον δεν περιορίστηκαν στο λογότυπο του σταθμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας enimerosi24.gr, ο Σαββίδης έδωσε εντολή να… εξαφανιστεί από το Έψιλον ο,τιδήποτε υπήρχε σε κόκκινο χρώμα!

 Δηλαδή, βάφτηκαν όσοι κόκκινοι τοίχοι και όσα κόκκινα σκηνικά υπήρχαν εντός και εκτός του κτιρίου του σταθμού και εξαφανίστηκαν όλα σχεδόν τα κόκκινα αντικείμενα! Για παράδειγμα, εξαφανίστηκαν ασήμαντες κόκκινες λεπτομέρειες από το στούντιο των ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου!

 Οι εντολές του Ιβάν Σαββίδη δεν περιορίστηκαν όμως εκεί. Σύμφωνα πάντα με το enimerosi24.gr δόθηκε εντολή σε παρουσιαστές και ρεπόρτερ του καναλιού να μην φοράνε ρούχα με κόκκινο χρώμα! Φοβερά πράγματα, με την εξήγηση να βρίσκεται στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στο sdna.gr, όπου μεταξύ των άλλων είχε δηλώσει:

«Ποτέ στη ζωή μου δεν συμπάθησα τα κόκκινα χρώματα. Τότε δεν γνώριζα αν υπήρχε ο Ολυμπιακός. Πάντοτε στη ζωή μου ήμουν κατά της Σπαρτάκ Μόσχας. Και σήμερα είμαι κατά της Σπαρτάκ, παρότι αυτή η ομάδα δεν μου έχει κάνει τίποτα κακό. Είχα πολλά αυτοκίνητα και πρόσφατα αντιλήφθηκα ότι σε όλη τη ζωή μου είχα μόνον άσπρα και μαύρα αυτοκίνητα. Το πρώτο αυτοκίνητο που είχα αγοράσει ήταν άσπρο. Και στη συνέχεια μπορεί να άλλαζα το χρώμα, αλλά ήταν είτε μαύρο, είτε άσπρο πάντα. Άλλα χρώματα δεν υπήρχαν. Ούτε καν γκρι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags