Facebook Pixel Sportdog.gr | Ολυμπιακή οργή για Περιστέρι: «Μαρινάκη ξήλωσέ τους, βγάλτε τη φανέλα – Για 5Χ5 ο Φορτούνης»
| 2018-02-11 22:30:00

Ολυμπιακή οργή για Περιστέρι: «Μαρινάκη ξήλωσέ τους, βγάλτε τη φανέλα – Για 5Χ5 ο Φορτούνης»

Κον-troll και σουτ
Ολυμπιακή οργή για Περιστέρι: «Μαρινάκη ξήλωσέ τους, βγάλτε τη φανέλα  – Για 5Χ5 ο Φορτούνης»

Νέο ερυθρόλευκο ξέσπασμα μετά την ΑΕΚ.

Καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να σκάει, θυμίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Τις ήττες από την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ήρθε να διαδεχτεί η ισοπαλία στο Περιστέρι. Όπως ήταν φυσικό η σελίδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, στο Facebook κατακλύστηκε από σχόλια διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση. Η πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού δεν τα βάζει με τη διαιτησία αλλά με την εικόνα της ομάδας τους, στην οποία ασκούνε κριτική. Σημειώνουν τα κακώς κείμενα γύρω από τους παίκτες και δηλώνουν απογοητευμένοι για τη συνέχεια. Το sportdog.gr κατάφερε να συγκεντρώσει μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Με μπακ τον νικολαου ? Τι να πω? Το παιδακι δεν εκανε ουτε αγροτικο. Μελμπεργκ θελει ο κοσμος. Ο φορτουνης ειναι για πεντε επι πεντε. Ειναι πολυ λιγος και φλωρος. Ολοι που παιξανε ,περυσι δεν υπηρχαν. Καθε χρονο νεα ομαδα, οι αλλοι στρωσαν ομαδες, δρομο σημερα ολο το επιτελειο της ομαδος.

Είτε μας αρέσει είτε όχι η μοίρα του Ολυμπιακού είναι αυτή...Στην θέση σας θα εβγάζα την φανέλα και θα έφευγα.. Παίχτες έπαιζαν μέχρι τελικής πτώσης για τον έφηβο και έχουμε εσάς να μην μπορείτε να πάρετε νίκη.. Σαββίδη δικό σου το πρωτάθλημα με όλη την παράγκα και την αριστερά.. Τα φιλιά μου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.. Και του χρόνου με υγεια κρίμα.

Δεν ξεκίνησε η αντεπίθεση που έγραφε η εφημεριδαρα μας (για.. 6η φορα).

Την επόμενη αγωνιστική. να μην ξεχάσουν να δώσουν όρκο οι παικταράδες στο κέντρο του γηπέδου.

Μας διαλυσατε την ιδεα του Ολυμπιακου. ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. καμια τιμη στο δαφνοστεφανομενο πια;

ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα φέτος έχουμε την χειρότερη ομάδα της 7ετίας δεν είναι ότι η άλλες ομάδες έχουν ποιότητα απλά εμείς είμαστε άχρηστοι και για αυτό θα χάσουμε και το τίτλο καμία ομάδα δεν έχει ποιότητα ούτε η άεκ ουτε ο παοκ ούτε κανένας απλά εμείς είμαστε φέτος για τα πανηγύρια

Οτι δεν σκοραρουμε ούτε με σφαιρες ρε παιδιά δεν το σχολιαζει κάνεις

Απειρες οι επιλογες για την μεταγραφικη περίοδο της Νottingham forest...

Χάλι μαύρο η ομάδα. Γίναμε μικρή ομάδα. Ο Ατρόμητος άξιζε τη νίκη. Δε ν υπάρχει τίποτα πλέον, μια φάση από σπόντα στο β ημίχρονο, γιομες και άγιος ο Θεός.

Όχι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα. Και το ξεσκαρτάρισμα πρέπει να ξεκινήσει από την διοίκηση.

Με τέτοιους διαιτητές και αντιπάλους μόνο ο Τάκης μπορεί να κάνει αυτή την ομάδα να ρολαρει, είναι κρίμα για κάποιους από τους παίχτες αυτό που συμβαίνει

Τι εφταιγε σημερα ; Τα 3 λεπτα καθυστερησεις ; Για αλλη μια φορα χωρις οργανωση η ομαδα..

Μαρινακη.. Αλλιώς ονειρευομαστε τον ολυμπιακό...

Έπρεπε να χάσουμε...πάλι ραβε ξηλωνε ο. Και να οι προμήθειες στους μάνατζερ...και όλα καλά... Όποιος θέλει να δει μπάλα ας δει σε άλλη χώρα...εδω μόνο δούλεμα...

Παιδιά αύριο το πρωί μαρινακης πρέπει να ξηλώσει όλο το επιτελείο μέχρι τον προπονητή..

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags