Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Ουάρντα - Τι του φώναζαν!
| 2018-02-11 23:26:00

Έξαλλος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Ουάρντα - Τι του φώναζαν!

Sportdog Team
Έξαλλος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Ουάρντα - Τι του φώναζαν!

Διαβάστε τι συνέβη με τον Αιγύπτιο άσο!

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο είχε τη συμπαράσταση περίπου 200 οπαδών του, που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Πάντως, μερίδα των φίλων του Ολυμπιακού προέβη σε μια κίνηση, που σίγουρα δεν τους τιμά, καθώς φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα κατά του άσου του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα!

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, κομμάτι των οπαδών του Ολυμπιακού έκανε ήχους μαϊμούς κατά του Αιγύπτιου άσου, ενώ φώναξε και το σύνθημα «Ουάρντα ζούμε στη ζούγκλα να σε δούμε»!

Ο παίκτης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους αντίπαλους οπαδούς και όσα έκαναν εναντίον και τους κοιτούσε διαρκώς με αποτροπιασμό.

Επίσης, θυμίζουμε ότι στις δηλώσεις του μετά το ματς ο μέσος του Ατρομήτου είχε διαμαρτυρηθεί ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον έβριζαν εξαιτίας του γεγονότος ότι ανήκει στον ΠΑΟΚ.

"Μετά το πρώτο γκολ οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν την οικογένειά μου και εμένα, εγώ σέβομαι τον Ολυμπιακό και οι ποδοσφαιριστές του είναι φίλοι μου, αλλά αγωνίζομαι για τον Ατρόμητο και προσπαθώ να μην προκαλώ ποτέ μέσα στο γήπεδο. Σήμερα το παιχνίδι ήταν Ατρόμητος - Ολυμπιακός, γιατί μου φώναζαν συνθήματα για τον ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, είναι μεγάλη ομάδα αλλά το παιχνίδι ήταν Ατρόμητος - Ολυμπιακός". ήταν η δήλωση του Ουάρντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags