Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκασμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο!
| 2018-02-13 07:30:00

«Σκασμένος» ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Μεγάλη επιβεβαίωση sportdog.gr για το... ξήλωμα!

Sportdog Team
«Σκασμένος» ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Μεγάλη επιβεβαίωση sportdog.gr για το... ξήλωμα!

Τι διάβασες στο sportdog.gr; Είναι είδηση!

Δεν μιλιόταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, λόγω της εμφάνισης που πραγματοποίησε η ομάδα του. Αυτό αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της SportDay, συμπληρώνοντας ότι το κλίμα είναι βαρύ στον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή, άλλα σημερινά ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν σε απόλυτο βαθμό το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog.gr, με τίτλο Όλοι και όλα «στον αέρα» στον Ολυμπιακό - Παίζονται μεγάλα «κεφάλια», έρχεται τσουνάμι αποχωρήσεων, όταν αναφέραμε ότι το προσεχές καλοκαίρι θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου και, ίσως, να υπάρξει και θέμα προπονητή.

(...) Ήδη γίνονται οι πρώτες σκέψεις για την «επόμενη μέρα», στην οποία φαίνεται πως είναι όλα ανοιχτά, ακόμα και στο θέμα του προπονητή. (... )Η  «καμπάνα» χτυπάει και για πολλούς παίκτες, ακόμα και μεγάλα ονόματα. Όπως, άλλωστε, σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για αρκετούς από τους παίκτες των πρωταθλητών. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν δε συνέλθει η ομάδα στα αμέσως επόμενα ματς, να προκύψει «τσουνάμι» αποχωρήσεων το καλοκαίρι, αναφέραμε στο θέμα μας, που βλέπουμε σήμερα να δημοσιεύουν και άλλα Μέσα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags